ASTRO

Dnevni horoskop za 17. jul: Škorpije čekaju PROBLEMI, dok će Jarčevi imati VELIKU neplaniranu zaradu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Podrška uticajne osobe može se ispostaviti kao ključni faktor u okviru vašeg preusmerenja što se tiče radne pozicije. Ljubavna avantura sa osobom koju ste upoznali preko interneta oživeće dinamiku vašeg ljubavnog plana. Melanholični ste!

 

BIK

 

Uspeh mogu da postignu Bikovi koji se bave kreativnim zanimanjem i trgovinom. Očekuje vas značajan dobitak. Neprijatno udvaranje neke osobe koju poznajete preko prijatelja zahtevaće diplomatski nastup s vaše strane. Prehlada.

BLIZANCI

 

Uspeh vas očekuje ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem. Postoji mogućnost povećanog obima posla. Vaša veza s partnerom danas se može naći na ispitu, posumnjali ste u partnera i otkrili nedoslednost u izjavama. Disbalans hormona.

 

RAK

 

Ovaj dan obeležiće rekapitulacija prethodne nedelje i biće dosta razloga da budete zadovoljni svojim rezultatima. Otvoren razgovor sa partnerom može se za momenat pretvoriti u raspravu. Ljubomorna scena od strane partnera. Planirate odmor.

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Ako imate sopstveni biznis, moguće je odlaganje važnog poslovnog dogovora. Pripremite rezervni plan. Poznanstvo sa osobom preko prijatelja dobija i jednu negativnu dimenziju. Kontroverzno ponašanje stavlja vas u dilemu. Zubobolja.

 

DEVICA

 

Ne preterujte sa prestrogim zahtevima prema sebi. Dalekosežne ciljeve postižite po fazama. Budite još strpljiviji. Vaši odnosi s partnerom dobijaju na težini, neophodno je da otvoreno porazgovarate o svemu. Probavne smetnje.

VAGA

 

Vaš odnos s kolegama može biti malo problematičan. Neko od kolega vas danas može uvrediti ili isprovocirati. Danas možete posumnjati u iskrenost vašeg partnera. Do kraja dan vas očekuje burna rasprava. Bolovi u nogama.

 

ŠKORPIJA

 

Nepovoljan aspekt donosi nesuglasice i diskusije čak i oko sitnica. Ponašajte se stoički. Moguće su ljubomorne scene, jer se crv sumnje uvukao u vaše srce. Primenite svoju taktiku otvorenog razgovora. Glavobolja.

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Pripremite rezervni plan, jer postoji mogućnost da dođe do nesporazuma i nesuglasica sa poslovnim partnerima. Stičete utisak da se partner igra vašim osećanjima. Rešavate da sve presečete jednom velikom odlukom. problem sa sinusima.

 

JARAC

 

Nezaposleni Jarčevi danas mogu dobiti poziv za razgovor. Reč je o privremenom rešenju, ali prilično dobroj zaradi. Vaš odnos s partnerom obeležava negativna atmosfera. Možete neočekivano ući u burnu raspravu s partnerom. Reuma.

VODOLIJA

 

Nepovoljan aspekt može vam doneti razne poteškoće u komunikaciji. Očekuje vas dosta nesporazuma. Situaciju s partnerom nećete moći da kontrolišete. Njegovo nepredvidivo ponašanje ide vam na živce. Loša cirkulacija.

 

RIBE

 

Vaš odnos s nadređenima danas može biti pun tenzije. Burno reagujete kad vam neko nameće svoju volju. Obnovićete komunikaciju s bivšim partnerom, a to će oživeti stare emocije. Obnavljanje veze iz prošlosti. Više se odmarajte.

 

makonda-tracker