čuvajte se

Pred njima je LJUBAVNI BRODOLOM u julu: Proverite da li ste među ova 3 horoskopska znaka!

0

Letnji meseci obično donose ljubavne izazove i avanture, ali nisu isključeni ni problemi

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Letnje avanture su nešto što svi priželjkuju, a nije isključeno ni da se dogode one prave velike ljubavi koje posle prerastu u nešto mnogo ozbiljnije.

 

Bez obzira da li ste sami ili imate partnera ukoliko pripradate nekom od ova tri horoskopska znaka bilo bi dobro da obratite pažnju, postoji velika verovatnoća, ako je verovati astrolozima, da ćete ovog leta doživeti pravi ljubavni brodolom.

 

Dakle, proverite da li ste među njima.

 

 

Lav

 

Lavovi koji su u braku ili dugim vezama mogu da dođu u situaciju da problemi koji su se danima nagomilavali sada izađu na videlo. Ukoliko ne posvećujete partneru dovoljno vremena to može loše uticati na vaš odnos.  Vreme je da napravite listu prioriteta. Ako želite da spasite brak, neophodno je da mu se više posvetite.

 

Rasprava, Svađa
foto: Goksi/Shutterstock

Oni koji nisu u vezi ne treba da po svaku cenu jure za nekim samo da ne bi bili sami. Posvetite se sebi, svojim potrebama, željama, radite na svom samopouzdanju. Ljubav će se desiti kada za to dođe vreme.

 

Vaga

 

Vage koje nemaju partnere biće u dilemi, da li da odustanu od potrage za srodnom dušom ili da nastave da odlaze na iscrpljujuće ljubavne sastanke, nadajući se da će tog puta biti onaj pravi.

 

Pred vama će biti odlične šanse, potrebno je samo da ih prepoznate.

 

 

Ribe

 

Ukoliko ste u braku ovaj mesec će pred vas postaviti mnoge izazove. Nećete imati mnogo strpljenja za partnera, plus će se stari sukobi rasplamsati i još više pogoršati stvari.

 

Trebalo bi da pokažete maksimalnu toleranciju i da ne izazivate bespotrebne svađe sa partnerom.

 

Ono što možete da uradite jeste da saslušate partnera i pokušate da razumete i njegove potrebe. Tako ćete oboje biti na dobitku.

 

 

makonda-tracker