ASTRO

Dnevni horoskop za 14. jul: Ovnove očekuje SJAJAN DAN, dok će Strelčevi imati velike TURBULENCIJE

0

Saznajte da li vas očekuju nepovoljni aspekti tokom dana i čega da se pazite...

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Danas ćete teško moći da izbegnete nesuglasice sa jednim kolegom ili nadređenim. Dobro proučite dokumente pre nego ih potpišete. Vaš odnos s partnerom je skladan. Planirate izlazak na zabavu gde ćete se sjajno provesti. Odlično se osećate.

 

BIK

 

Natprosečne rezultate će postići Bikovi u uslužnim delatnostima ili ugostiteljstvu. Obratite pažnju na neke manipulativne kolege. Period u kojem je na prvi pogled sve u redu, ali oboje sumnjate jedno u drugo. Pad imuniteta.

 

BLIZANCI

 

Nepovoljan aspekt danas može da uzrokuje dosta nesporazuma i sklonost ka previdima što se tiče bitnih stvari. Sumnja partnera u vašu iskrenost je uvredljiva, to se može pretvoriti u raspravu. Vrtoglavica.

 

RAK

 

Spletke jednog od saradnika mogu vas izbaciti iz takta. Konkurencija pokušava da vas ugrozi, ali neće uspeti u tome. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu za koju se može ispostaviti da nije slobodna. Promena raspoloženja.

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Nepovoljan aspekt može da doprinese tome da se dekoncentrišete i načinite previd što se tiče novca. Nedosledno ponašanje osobe koju ste nedavno upoznali stvara u vama sumnju što se tiče njene iskrenosti. Poteškoće sa disanjem.

 

DEVICA

 

Nepovoljan aspekt doprinosi tome da se više fokusirate na detalje nego na suštinu, pa su moguće pogrešne procene situacija. Otkrili ste partneru svoje sumnje, a to može izazvati buru negodovanja. Pad imuniteta.

 

VAGA

 

Danas možete otkriti iskrene namere nekog od kolega, a to vas neće samo razočarati nego isprovocirati na raspravu. Planirate zajednički izlazak s partnerom. To između vas rasplamsati stari žar i pojačati emocije. Više se odmarajte.

 

ŠKORPIJA

 

Reorganizacija u firmi doneće vam promenu u uslovima rada, ali i u vašoj poziciji i nadležnostima. Ovaj period može da obeleže ljubomorne scene i preispitivanja o tome gde ste bili i s kim ste bili. Rasprava. Više se odmarajte.

 

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Neiskrenost nekog saradnika danas može da stvori turbulentnu atmosferu na poslu. Moguće su nesuglasice i nesporazumi. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može biti glavna tema. Ovog puta planete će biti na vašoj strani. Prehlada.

 

JARAC

 

Poslovni sastanak danas može imati tešku atmosferu, jer pregovarači mogu biti nepopustljivi. Potrudite se da izbegnete nesporazume. Slobodni Jarčevi dvoume se između dve osobe koje im se dopadaju. Sačekajte da vam to pokaže vreme. Osip na koži.

VODOLIJA

 

Konkurencija je spremna da podrije vašu poziciju, ali vi idete korak ispred svih. Odigraćete dobar strateški potez. Osećate se usamljenim čak i ako ste u braku ili vezi. Iskrenim razgovorom s partnerom prevladaćete taj osećaj. Nervoza.

 

RIBE

 

Ključ uspeha tokom ovog dana je da se pridržavate unapred zacrtanog plana i ne ulazite u rizične investicije, jer je moguć gubitak. Načinićete značajan korak u zbližavanju s osobom koja vam se već dugo sviđa. Problem sa stomakom.

 

 

makonda-tracker