ASTRO

Dnevni horoskop za 8. jun: Device OBNAVLJAJU VEZU sa bivšom ljubavi, dok Ribe očekuje VELIKI USPEH

0

Da li ste među onima koji će doživeti veliki uspeh ili upoznati srodnu dušu?

foto: Subbotina Anna/Shutterstock
foto: Subbotina Anna/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Danas ćete uspešno rešiti neki pravni problem ili spornu situaciju što se tiče dokumentacije. Neke vaše ideje neće naići na dobar odziv. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko prijatelja. Nervoza i nesanica. Potreban vam je odmor, odlazak na neku dalju destinaciju.

 

Bik

 

Ključ uspeha sastoji se u reorganizaciji i primeni novih metoda rada. Finansijska situacija je sve bolja. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vam stvoriti dilemu. Neophodno je dodatno prilagođavanje. Bolovi u rukama i nogama, očigledno su reumatične prirode.

 

Blizanci

 

Protivrečna atmosfera na poslu jer vas, s jedne strane, očekuju pohvale za postignute rezultate, a s druge, neko od saradnika može širiti spletke o vama. Odnos s partnerom postaje sve bolji i između vas sledi dalje zbližavanje. Pad imuniteta. Dehidratacija organizma.

 

Rak

 

Poslovnu atmosferu ovog dana može obeležiti važan poslovni sastanak. Očekuje vas sklapanje unosnog ugovora. Ljubavna avantura može započeti divno, ali se može završiti razočaranjem. Budite realniji, ne maštajte. Alergija, koja vas uvek muči u ovom vremenskom periodu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker