ASTRO

Dnevni horoskop za 8. jun: Device OBNAVLJAJU VEZU sa bivšom ljubavi, dok Ribe očekuje VELIKI USPEH

0

Da li ste među onima koji će doživeti veliki uspeh ili upoznati srodnu dušu?

Lav

 

Uspešno ćete završiti rad na dugoročnom projektu i ubrzo prihvatiti novi radni zadatak. Moguće je unapređenje. Negativan komentar partnera na račun vaše prezauzetosti poslom shvatite ozbiljno. Potrudite se da mu posvetite više vremena. Bolovi u nogama, oticanje.

 

Devica

 

Poseban uspeh očekuje Device koje se bave uslužnim delatnostima. Negativan deo atmosfere odnosi se na rivalski odnos jednog vašeg saradnika. Ovaj dan može vam doneti šansu da obnovite vezu sa bivšom ljubavi. Romantičan izlazak u dvoje. Više se odmarajte.

 

Vaga

 

Vaš odnos s nadređenima može biti problematičan i pun nesuglasica. Razmišljate o promeni posla, a to se uskoro može obistiniti. Odnos s partnerom danas može proći kroz turbulentnu fazu. Može izbiti svađa čak i oko sitnice. Pokušajte da se kontrolišete. Muči vas lumbalni deo kičme.

 

Škorpija

 

Međuljudski odnosi na poslu mogu biti problematični. Držite se podalje od manipulativnih ljudi koji su spremni da šire spletke. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pazite da ne budete otkriveni. Pojava ekcema, podložni ste stresu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker