zvezde kažu

Nedeljni NOVČANI horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 6. do 12. juna)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

Planete i zvezde favorizuju uranjanje u temu novca i posla. Ako Ovan želi da poveća prihode, ovo je najpovoljniji period za akciju. Ono čega svakako treba da budete oprezni ove nedelje su pokušaji da zaobiđete svoje snove. Novčano najuspešniji dani za Ovna su 6. i 9. jun. Potpuna posvećenost i naporan rad će dovesti do uspeha, ali će ga ipak morati zaraditi.

 

Bik

Krajem nedelje, zbog negativnog aspekta Venere i Urana, Biku će biti potreban oprez u poslovanju, kupovini i odlukama. Pažnja će biti važna prilikom obrade dolaznih informacija. Postoje rizici da budete poraženi nailazeći na negativnost drugih. Važno je da se oporavite nakon neprijatne komunikacije. Od 6. do 12. juna bolje je raditi sami, bez kontakta sa onima koji nerviraju Bikove. Poslovna i lična putovanja, kao i umerena kupovina biće korisni.

 

 

Blizanci

Početak letnje sezone padaće u periodu aktivnosti glavnih finansijskih planeta. Biće to veoma pozitivna nedelja za posao, kupovinu, donošenje odluka. Glavni zadatak za sadašnji period je manje pričati, a više raditi. Blizanci treba da budu odgovorniji, tačniji i da nikome ne daju lažne nade, prazna obećanja.

 

Rak

Rakove beskrajni tok stvari može uznemiriti i uzrokovati da izgore. Planete će pomoći predstavnicima ovog znaka da ubrzaju proces rešavanja problema, međutim, treba biti oprezan sa ambicijama, jer je Saturn krenuo retrogradno neposredno pred početak ove nedelje. Važno je slušati samo svoje iskustvo. Ne dozvoliti okruženju da nekako utiču na odluku u oblasti finansija i posla.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker