astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA narednih 6 meseci: Jedni će možda raskinuti, dok će se drugi NEVEROVATNO zaljubiti

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za naredni period...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

U junu se očekuje period ljubavi i romantike, kada će se Ovan osećati srećno. Jul je takođe dobar za zabavljanje, ali treba da budete spremni na činjenicu da veze koje su nastale možda neće biti dugoročne. U septembru, novembru i decembru očekuje se period stabilnosti. Oktobar ponovo može da stvori napetost u vezi, što može dovesti do raskida.

 

BIK

 

Leto će biti veoma uspešan period za ljubav. Odnosi će se razvijati skladno, a nesporazumi koji se pojave mogu se ispraviti razgovorom o problemima sa partnerom. Kraj avgusta – početak septembra može biti teško vreme – postoji mogućnost sukoba i rastanaka. Druga polovina septembra biće lagana i skladna. Novembar i početak decembra su još jedan težak period, sukobe treba izbegavati.

 

 

BLIZANCI

 

Najpovoljniji period u godini je kraj juna - početak jula. Tokom ovog perioda Venera prolazi kroz Blizance, što povećava verovatnoću zabavljanja, kao i novi romantični period u već uspostavljenoj vezi. S druge strane, prva polovina jula može postati period nestabilnosti, Blizanci će možda želeti slobodu. Od kraja avgusta i celog septembra nastaje težak period, moguće je razdvajanje partnera i prekid odnosa. Slični problemi se mogu ponoviti u novembru i početkom zime. Važno je posebno voditi računa o partnerstvu u ovim periodima.

 

RAK

 

Leto, kao i septembar, biće period romantike za Rakove. U julu i početkom avgusta Venera će proći kroz znak Raka i povezati se sa Lilit. Jaka ljubav je moguća, intezivne emocije i osećanja mogu dovesti do početka živopisne romanse. U oktobru se očekuje težak period u ličnom životu - verovatne su svađe i obračun za Rakove koji su u vezi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker