ASTRO

Dnevni horoskop za 3. maj: Vage očekuje FINANSIJSKI priliv, a Ribe VELIKA AVANTURA

0

Da li su zvezde naklonjene vašem znaku?

Strelac

 

Početak rada na novom projektu zavisiće od vaše finansijske situacije. Možete očekivati pomoć prijatelja ili bivšeg saradnika. Strelčevi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje. Budite maksimalno otvoreni da se ne bi pojavilo nepoverenje. Malaksali ste, ali ne paničite! Obratite se lekaru.

 

Jarac

 

Jarčevi koji se bave nekim kreativnim poslom, modom ili umetnošću, mogu da ostvare poseban uspeh. Akcenat ovog dana je na komunikaciji i dogovorima. Slobodni Jarčevi danas mogu  da se upuste u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Alergija.

Vodolija

 

Ovaj dan posetićete završetku važnog posla, projekta ili možete srediti neku dokumentaciju od ranije. Poseban uspeh očekuje one koji rade u medijima. Slobodne Vodolije imaće višestruke prilike za početak nove veze. Vodolije koje su u vezi prolaze kroz krizni period. Kašalj koji vas muči traje već neko vreme.

 

Ribe

 

Ribe koje se bave kreativnim poslom mogu da ostvare značajno napredak u karijeri. Očekuje vas uspešna saradnja sa osobom u znaku Jarca ili Vodolije. Slobodni pripadnici znaka Riba mogu da se upuste u avanturu na nekom putovanju. Sklonost povredama.

 

 

 

makonda-tracker