ASTRO

Dnevni horoskop za 3. maj: Vage očekuje FINANSIJSKI priliv, a Ribe VELIKA AVANTURA

0

Da li su zvezde naklonjene vašem znaku?

Lav

 

Uspešna saradnja sa osobom u znaku Blizanaca, Device ili Vage. Finansijska situacija je i dalje nestabilna. Danas se možete naći u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pojačan stres. Ne dozvolite da vas svaka sitnica potresa. Budite opušteniji u težim situacijama.

 

Devica

 

Nova perspektiva koja se pred vama otvara tiče se odlaska u inostranstvo ili saradnje sa stranom kompanijom. Mogući su neočekivani izdaci. Slobodne Device upale su u neku vrstu apatije i povukle se u svoj svet. Potrebno je da se malo više krećete i izlazite u društvo. Problemi sa stopalima.

 

Vaga

 

Neočekivani priliv novca i vanredni dobici obeležiće ovaj dan. Ukoliko želite da promenite svoj posao, nova prilika doći će sa neočekivane strane. Privremeno razdvajanje od partnera može biti uzrokovano nekim njegovim putovanjima. To će vam dati priliku da vreme posvetite više sebi i svojim prijateljima. Opustite se, zanemarite stresne situacije na poslu.

 

Škorpija

 

Danas možete imati poslovni sastanak iza zatvorenih vrata. Budite oprezni u komunikaciji, jer možete naići na teškog poslovnog saradnika. Atmosfera nepoverenja dominira u vašoj vezi. Slobodne Škorpije okružene su brojnim udvaračima i razmišljaju o tome da uđu u vezu. Problemi sa kičmom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker