ASTRO

Dnevni horoskop za 3. maj: Vage očekuje FINANSIJSKI priliv, a Ribe VELIKA AVANTURA

0

Da li su zvezde naklonjene vašem znaku?

foto: Pertseva_Elena/Shutterstock
foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Ovaj dan donosi vam neočekivanu priliku na poslovnom planu. Neočekivani troškovi, ali uskoro sledi poboljšanje situacije. Ovnovi koji su u braku prolaze kroz krizni period danas jer su mogući nesporazumi i rasprave sa partnerom. Nervoza.

 

Bik

 

Poseban uspeh očekuje one Bikove koji se bave uslužnim delatnostima i nekretninama. Situacija na finansijskom planu je nestabilna. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage ili Raka. Učestalu glavobolju ne smete zanemariti. Obratite se lekaru i obavite sve neophodne analize.

Blizanci

 

Uspešna saradnja sa Ovnom ili Vodolijom. Ukoliko želite da promenite posao, uživate posebnu podršku planeta. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju srodnu dušu na nekom od putovanja. Blizanci koji su u braku zapostavljaju partnera i porodicu pod pritiskom obaveza. Muči vas nesanica.

 

Rak

 

Neočekivani priliv novca može se odnositi na neko zaostalo dugovanje prema vama. Obnovićete staru poslovnu saradnju. Slobodne Rakove danas očekuje veoma zanimljiv izlazak sa osobom koju su nedavno upoznali. Migrena, vaša neodgovornost prema sebi dovela vas je do ovakve situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker