ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ: Rakove čeka putovanje, Škorpije, obratite pažnju na zdravlje

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock/abxyz
foto: Shutterstock/abxyz

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Važan poslovni sastanak koji može da odredi vašu poziciju na duže staze. Dajte sve od sebe da se prezentujete u najboljem mogućem svetlu. Bogat društveni život i mnogo izlazaka doneće slobodnim Ovnovima priliku da upoznaju svoju srodnu dušu. Reumatični zglobovi.

 

Bik

 

Poslovno putovanje i uspešna saradnja sa saradnicima iz inostranstva obeležiće ovaj period. Finansijska situacija se popravlja. Bikovi koji su u vezi danas mogu imati konflikt sa partnerom. Pojavio se problem od ranije koji morate hitno da rešite. Podložni ste virusima.

 

 

Blizanci

 

Vaš odnos sa nadređenima kreće se silaznom putanjom. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje i maksimalnu diplomatiju. Slobodni Blizanci mogu da se nadaju obnavljanju veze sa bivšom ljubavi. Blizanci koji su u vezi prave planove za budućnost. Nervoza.

 

Rak

 

Finansijska situacija je prilično komplikovana. Neke uplate mogu da kasne i da uspore vaš uobičajeni tempo poslovanja. Slobodni Rakovi mogu da se sretnu srodnu dušu na putovanjima. Rakovi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje. Zubobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Proleće, Žena, Moda, Šešir, Leto, Priroda, Horoskop, Sreća
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Lav

 

Ovaj dan stavlja akcenat na završetak posla. Tek tada ćete moći da krenete u rad na novom projektu. Neke uplate mogu da kasne. Nesporazumi sa partnerom zahtevaju kompromisno rešenje. Postoji mogućnost da odložite neko zajedničko putovanje. Glavobolja.

 

Devica

 

Čuvajte svoje poslovne tajne od kolega i saradnika. Ovaj dan mogu obeležiti manipulacija i spletke od strane zlonamernih saradnika. Osećate se neshvaćenim. Partner kao da ne razume vaše najdublje potrebe. Pronađite pravi način da mu to objasnite. Probavne smetnje.

 

 

Vaga

 

Današnji poslovni razgovori mogu biti vrlo važni. Budite oprezni u ophođenju sa nadređenima jer situacija može postati konfliktna. Venera je u vašem znaku i pojačava vaš magnetizam i potrebu za ljubavlju. Prilika za flert će biti doslovno na svakom koraku. Alergije.

 

Škorpija

 

Postojeći aspekti u vašem polju karijere može da vam donese lošu komunikaciju na poslu. Danas ćete morati da rešite neki stari problem. Na ljubavnom planu moguća je konfliktna situacija sa partnerom. Nepoverenje i ljubomora zadaju vam probleme. Reumatski bolovi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Proleće, Leto, Horoskop, Sreća
foto: Standret/Shutterstock

 

Strelac

 

Usponi i padovi na finansijskom planu obeležiće ovaj dan. Odlaganje važnog posla zahtevaće primenu rezervnog plana. Strelčevi koji su u braku osećaju se neshvaćenima od strane svoje porodice. Situacija zahteva dodatna prilagođavanja. Stomačni problemi.

 

Jarac

 

Sada se ukazuje potreba da završite važan posao da biste mogli da krenete sa novim poglavljem u karijeri. Neke vaše poslovne saradnje mogu biti raskinute. Povratak bivše ljubavi može biti dominantna tema čitavog ovog perioda. Više se odmarajte.

 

 

Vodolija

 

Nesporazumi sa kolegama i nadređenima mogu da obeleže ovaj dan. Čuvajte se tajnih neprijatelja i manipulativnih ljudi na poslu. Danas ćete uspeti da rešite komplikovanu situaciju između vas i partnera. Otklonite prepreke na vreme. Obratite pažnju na saobraćaj.

 

Ribe

 

Posao sa prijateljima ili vaš privatan biznis može biti u zastoju tako da ćete biti u situaciji da primenite rezervni plan. Oscilacije na finansijskom planu. Preosetljivo ste reagovali na komentar partnera i između vas se stvorio jaz. Posmatrajte sve sa vedrije strane. Sklonost povredama.

 

 

makonda-tracker