ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ: Rakove čeka putovanje, Škorpije, obratite pažnju na zdravlje

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

Proleće, Žena, Moda, Šešir, Leto, Priroda, Horoskop, Sreća
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Lav

 

Ovaj dan stavlja akcenat na završetak posla. Tek tada ćete moći da krenete u rad na novom projektu. Neke uplate mogu da kasne. Nesporazumi sa partnerom zahtevaju kompromisno rešenje. Postoji mogućnost da odložite neko zajedničko putovanje. Glavobolja.

 

Devica

 

Čuvajte svoje poslovne tajne od kolega i saradnika. Ovaj dan mogu obeležiti manipulacija i spletke od strane zlonamernih saradnika. Osećate se neshvaćenim. Partner kao da ne razume vaše najdublje potrebe. Pronađite pravi način da mu to objasnite. Probavne smetnje.

 

 

Vaga

 

Današnji poslovni razgovori mogu biti vrlo važni. Budite oprezni u ophođenju sa nadređenima jer situacija može postati konfliktna. Venera je u vašem znaku i pojačava vaš magnetizam i potrebu za ljubavlju. Prilika za flert će biti doslovno na svakom koraku. Alergije.

 

Škorpija

 

Postojeći aspekti u vašem polju karijere može da vam donese lošu komunikaciju na poslu. Danas ćete morati da rešite neki stari problem. Na ljubavnom planu moguća je konfliktna situacija sa partnerom. Nepoverenje i ljubomora zadaju vam probleme. Reumatski bolovi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker