ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ: Rakove čeka putovanje, Škorpije, obratite pažnju na zdravlje

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock/abxyz
foto: Shutterstock/abxyz

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Važan poslovni sastanak koji može da odredi vašu poziciju na duže staze. Dajte sve od sebe da se prezentujete u najboljem mogućem svetlu. Bogat društveni život i mnogo izlazaka doneće slobodnim Ovnovima priliku da upoznaju svoju srodnu dušu. Reumatični zglobovi.

 

Bik

 

Poslovno putovanje i uspešna saradnja sa saradnicima iz inostranstva obeležiće ovaj period. Finansijska situacija se popravlja. Bikovi koji su u vezi danas mogu imati konflikt sa partnerom. Pojavio se problem od ranije koji morate hitno da rešite. Podložni ste virusima.

 

 

Blizanci

 

Vaš odnos sa nadređenima kreće se silaznom putanjom. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje i maksimalnu diplomatiju. Slobodni Blizanci mogu da se nadaju obnavljanju veze sa bivšom ljubavi. Blizanci koji su u vezi prave planove za budućnost. Nervoza.

 

Rak

 

Finansijska situacija je prilično komplikovana. Neke uplate mogu da kasne i da uspore vaš uobičajeni tempo poslovanja. Slobodni Rakovi mogu da se sretnu srodnu dušu na putovanjima. Rakovi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje. Zubobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker