ASTRO

Dnevni horoskop za 9. mart: Blizance očekuje POVIŠICA, a Škorpije će upoznati NOVU LJUBAV

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

 

Lav

Odličan dan za poslovne pregovore i potpisivanje ugovora. Danas ćete postići velikii uspeh na poslu, posebno se oslonite na svoju intuiciju koja je izuzetno izoštrena u ovom periodu. Nesuglasice u vezi s partnerom mogu obeležiti današnji dan. Neophodno je kompromisno rešenje.

Više se odmarajte.

 

Devica:

Kraće poslovno putovanje može obeležiti ovaj dan. Danas ćete zablistati na poslu, pa su moguća priznanja i pohvale. Psihički ste osetljiviji i nestabilniji nego pre. Ne pridajite značaj negativnim komentarima partnera jer su moguće rasprave i razmirice. Osetljivost pluća.

 

Vaga

Ukoliko planirate da podignete kredit, prvo se dobro raspitajte o svim detaljima koje vam banka nudi. Mogući su previdi. Gubitak kontrole nad emocijama može biti opasan po vas ovog dana. Postoji mogućnost da se zaljubite u pogrešnu osobu. Nervozni ste.

 

Škorpija

Ukoliko danas budete načinili mudar poslovni potez, postoji velika mogućnost da ćete sebi doneti finansijski uspeh na duge staze. Danas izbegavajte osetljive teme s partnerom, jer su mogući konflikti. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u neku osobu s posla. Bolovi u kolenima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker