ASTRO

Dnevni horoskop za 9. mart: Blizance očekuje POVIŠICA, a Škorpije će upoznati NOVU LJUBAV

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock/Syda Productions
foto: Shutterstock/Syda Productions

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Čak će i rizične investicije i poslovni potezi da se ispostave kao uspešni. Epilog može biti odličan posao koji ćete danas sklopiti, a koji vam može doneti dugoročni boljitak na finansijskom planu.

Dalje zbližavanje s partnerom može vas povesti u pravcu formalizacije odnosa. Očekuje vas razgovor o zajedničkoj budućnosti. Alergija.

 

Bik

Pozitivan ishod pregovora doneće vam veliki uspeh na dugoročnom nivou. Nezaposolene Bikove očekuje važan razgovor za posao, kao i novi početak. Prelazite granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a s kojom ste se do sada viđali samo u nekom okruženju koje vam nije dopuštalo prvi korak. Lakša upala pluća.

 

Blizanci

Današnji dan može obeležiti potpisivanje važnog ugovora, a u pitanju može biti dugoročna saradnja. Očekuje vas povišica ili bonus zbog dobrih rezultata. Impulsivniji ste nego inače, pa se možete naći u iskušenju da bez razmišljanja uletite u uzbudljivu ljubavnu aferu. Grebuckanje grla.

 

Rak

Danas možete da saznate za neke manipulacije ili spletke. Imate tajne neprijatelje i postoji mogućnost da neko od njih pokušava da vas podrije i da ugrozi vašu reputaciju. Emocionalna blokada i neko nezadovoljstvo mogu obeležiti ovaj dan. Kao da je između vas i partnera u isti mah i sve u redu, i zapravo ništa nije u redu. Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker