ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART: Strelčevi, obratite pažnju na grlo, Ovnovi će dobiti poslovnu ponudu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Danas ćete biti u situaciji da doneste veoma važnu odluku. Nezaposleni Ovnovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu, ali je moguća dilema, jer im neki uslovi rada neće sasvim odgovarati.

Mogućnost da započnete vezu s osobom koju duže poznajete i prema kojoj odavno gajite više od prijateljstva je izuzetno velika. Zubobolja.

 

Bik

Današnji poslovni sastanak može da ima i elemente stresa, jer ćete biti u situaciji da neke vaše saradnike smenite zbog načinjenih propusta. Pojačana osetljivost danas može da uzrokuje povremene razmirice s partnerom. Dobro se osećate.

 

 

Blizanci

Uspešni pregovori sa saradnicima iz inostranstva ispuniće vas posebnim zadovoljstvom. Reč je o dugoročnoj saradnji koja nagoveštava stabilizaciju na finansijskom planom, i to na duže staze.

Želite neku promenu, pa makar to bilo i u vidu tajne veze pune strasti koja će zadovoljiti vašu žeđ za novim ljubavnim iskustvima. Nervoza.

 

Rak

Dobro proverite nove saradnike pre nego što popišete ugovor sa njima. U suprotnom slučaju, kasnije su moguća negativna iznenađenja. Slobodni Rakovi večeras mogu da očekuju veoma uzbudljivo veče, jer ih očekuje izlazak sa novim potencijalnim partnerom. Visok pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker