ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART: Strelčevi, obratite pažnju na grlo, Ovnovi će dobiti poslovnu ponudu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Danas ćete biti u situaciji da doneste veoma važnu odluku. Nezaposleni Ovnovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu, ali je moguća dilema, jer im neki uslovi rada neće sasvim odgovarati.

Mogućnost da započnete vezu s osobom koju duže poznajete i prema kojoj odavno gajite više od prijateljstva je izuzetno velika. Zubobolja.

 

Bik

Današnji poslovni sastanak može da ima i elemente stresa, jer ćete biti u situaciji da neke vaše saradnike smenite zbog načinjenih propusta. Pojačana osetljivost danas može da uzrokuje povremene razmirice s partnerom. Dobro se osećate.

 

 

Blizanci

Uspešni pregovori sa saradnicima iz inostranstva ispuniće vas posebnim zadovoljstvom. Reč je o dugoročnoj saradnji koja nagoveštava stabilizaciju na finansijskom planom, i to na duže staze.

Želite neku promenu, pa makar to bilo i u vidu tajne veze pune strasti koja će zadovoljiti vašu žeđ za novim ljubavnim iskustvima. Nervoza.

 

Rak

Dobro proverite nove saradnike pre nego što popišete ugovor sa njima. U suprotnom slučaju, kasnije su moguća negativna iznenađenja. Slobodni Rakovi večeras mogu da očekuju veoma uzbudljivo veče, jer ih očekuje izlazak sa novim potencijalnim partnerom. Visok pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Lepotica, Devojka, Horoskop, Osmeh, Kosa
foto: Juta/Shutterstock

Lav

Pripremite rezervni plan. Danas ćete posebno morati da improvizujete, jer su moguće neočekivane prepreke i odlaganja. Vaša veza s partnerom se može danas naći u jednoj maloj krizi. Moguće su ljubomorne scene, jer je vaš partner izgubio poverenje u vas. Posvetite mu više vremena i rešite taj problem na vreme. Više se odmarajte.

 

Devica

Danas ćete uspeti da rešite neki veliki pravni problem. Ukoliko ste imali problema s nekim papirima, danas ćete sve uspešno okončati. Postoji mogućnost da vam se podjednako svide dve osobe u isti mah, što vam se inače retko dešava. Najbolji način da rešite ovu dilemu je da se prepustite glasu svoga srca. Zadržavanje vode u organizmu.

 

 

Vaga

Ukoliko očekujete neki novac od osiguranja ili pravnim putem danas ćete uspešno rešiti taj problem. Ukoliko ste nezadovoljni partnerom, možete doneti radikalnu odluku u stilu „ili-ili“. To znači, ili će partner početi da se ponaša drugačije ili sledi raskid. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

 

Škorpija

Dugo ste bili u dilemi, ali ovaj dan vam donosi konačne odgovore i rešenja. U svakom slučaju, sledi vam uspeh. Ljubomora i potencijalni nesporazumi mogu obeležiti ovaj dan. Vaše emocije su pojačane do maksimuma, lako možete gubiti kontrolu, pa situacija može rezultirati burnim izlivima strasti. Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Selfi, Osmeh, Sreća, Horoskop, Devojka
foto: GaudiLab/Shutterstock

Strelac

Vi ste vrlo snalažljivi, tako da će vam danas poći za rukom da ostvarite značajan korak napred.

Harmonizacija u odnosu s partnerom će se nastaviti danas. Slobodni Strelčevi mogu da pređu granice prijateljstva i da se upuste u vezu s nekim ko im je prethodno bio prijatelj. Kašalj.

 

Jarac

Danas vas očekuju neka priznanja i pohvale od nadređenih. Slobodni Jarčevi mogu da se upuste u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Potpuno će vas očarati osoba u znaku Škorpije ili Raka.

Dobro se osećate.

 

 

Vodolija

Ukoliko imate neke kreativne ideje, važno da je da ih sada plasirate pred nadređenim, jer će naići na pozitivne reakcije. Planete su vam danas posebno naklonjene za početak nove veze i nova poznanstva. Očekuje vas ulazak u vezu sa jednom fatalnom Vagom ili Lavom. Relaksirajte se u nekom spa centru.

 

Ribe

Nemojte propustiti priliku kakva se retko pruža, a tiče se neke izvanredne poslovne ponude iz inostranstva. Danas je pred vama romantičan period koji možete da provedete s partnerom na nekom kraćem putovanju. Ukoliko ste u vezi ili u braku, planirate proširenje porodice. Bolovi u zglobovima.

 

 

makonda-tracker