ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART: Strelčevi, obratite pažnju na grlo, Ovnovi će dobiti poslovnu ponudu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

Lepotica, Devojka, Horoskop, Osmeh, Kosa
foto: Juta/Shutterstock

Lav

Pripremite rezervni plan. Danas ćete posebno morati da improvizujete, jer su moguće neočekivane prepreke i odlaganja. Vaša veza s partnerom se može danas naći u jednoj maloj krizi. Moguće su ljubomorne scene, jer je vaš partner izgubio poverenje u vas. Posvetite mu više vremena i rešite taj problem na vreme. Više se odmarajte.

 

Devica

Danas ćete uspeti da rešite neki veliki pravni problem. Ukoliko ste imali problema s nekim papirima, danas ćete sve uspešno okončati. Postoji mogućnost da vam se podjednako svide dve osobe u isti mah, što vam se inače retko dešava. Najbolji način da rešite ovu dilemu je da se prepustite glasu svoga srca. Zadržavanje vode u organizmu.

 

 

Vaga

Ukoliko očekujete neki novac od osiguranja ili pravnim putem danas ćete uspešno rešiti taj problem. Ukoliko ste nezadovoljni partnerom, možete doneti radikalnu odluku u stilu „ili-ili“. To znači, ili će partner početi da se ponaša drugačije ili sledi raskid. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

 

Škorpija

Dugo ste bili u dilemi, ali ovaj dan vam donosi konačne odgovore i rešenja. U svakom slučaju, sledi vam uspeh. Ljubomora i potencijalni nesporazumi mogu obeležiti ovaj dan. Vaše emocije su pojačane do maksimuma, lako možete gubiti kontrolu, pa situacija može rezultirati burnim izlivima strasti. Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker