ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. mart: Škorpije očekuje USPEH na poslovnom planu, a slobodne Ovnove ljubav na PRVI POGLED

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock/Dzhulbee
foto: Shutterstock/Dzhulbee

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Danas je akcenat na savršenoj organizaciji, jer se mogu javiti problemi zbog prevelikog broja obaveza ili povećanog obima posla. Slobodni Ovnovi mogu da iskuse ljubav na prvi pogled jer su danas uticaji planeta takvi da stvaraju zapaljivu atmosferu. Ljubavne varnice aktiviraće se i za one koji su u vezi. Dobro se osećate.

 

Bik

Značajan priliv finansija pre svega je odraz mudrih poslovnih poteza. Danas ćete biti u svom elementu, pa ćete uspešno okončati rad na nekom velikom projektu. Stabilizacija na ljubavnom planu očekuje Bikove koji su u vezi ili u braku. Slobodni Bikovi mogu upoznati neodoljivu osobu u znaku Škorpije ili Vage. Nadutost.

 

Blizanci

Uspeh vas očekuje na finansijskom planu, pa danas možete očekivati čak i neke zakasnele uplate. Nezaposleni Blizanci mogu dobiti sjajnu poslovnu ponudu. Danas vas očekuje uzbudljiv dan na ljubavnom planu. Postoji velika mogućnost strasne ljubavne avanture zasnovane na neodoljivoj fizičkoj privlačnosti. Nervoza.

 

Rak

Ukoliko planirate da započnete privatni biznis, planete su vam izuzetno naklonjene. Očekuje vas početak poslovne saradnje sa nekim prijateljima. Slobodni Rakovi mogu da očekuju ulazak u vezu sa osobom u znaku jarca ili Bika. Ta avantura može se ubrzo pretvoriti u nešto mnogo više. Variranje pritiska.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Lav

Poslovna putovanja predstavljaju dominantnu temu ovog perioda. Očekuju vas uspešni pregovori i veliki napredak na finansijskom planu. Vaša veza s partnerom danas može da prođe kroz kratkotrajnu krizu. Najbolje bi bilo da ne ulazite ni u kakve rasprave s partnerom, jer se današnji razgovori mogu završiti svađom. Više se odmarajte.

 

Devica

Mogući su nepredviđeni izdaci. Nezaposlene Device mogu danas imati veoma važan razgovor za posao. Ljubavna veza sa osobom koju upoznajete preko posla je više nego izvesna. Vi ste, međutim, neodlučni jer vam se neke okolnosti ne dopadaju, a i poznati ste po večitim analizama koje vas ponekad posebno blokiraju na emotivnom planu. Problemi sa kičmom.

 

Vaga

Negativna energija dolazi kroz problematičan odnos s nadređenima, pa je potrebno da tu budete posebno oprezni. Dan vam može doneti kratkotrajnu krizu u vezi s partnerom. Neki njegovi postupci prema vama bili su diskutabilni i sada ste u nedoumici kako da postupite. Problemi sa karotidama.

 

Škorpija

Današnji dan protiče u znaku neočekivanog poslovnog putovanja. Pa ipak, vaši napori i ubedljivost prilikom pregovora, doneće vam napredak na finansijskom planu. Danas je moguća rasprava sa partnerom. Ukoliko ste u braku, vaša mišljenja se razlikuju i biće neophodno kompromisno rešenje.

Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Strelac

Poslovna situacija prolazi kroz turbulentnu fazu. Moguća je promena posla, kao i radne sredine. Harmonizacija u okviru vaše veze s partnerom se nastavlja. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju, a nije isključena ljubavna romansa sa osobom koja je stranog porekla. Umorni ste!

 

Jarac

Danas možete zaključiti važan ugovor o dugoročnoj saradnji. Možete očekivati priznanja od strane nadređenih. Jarčevi koji su u vezi ili u braku danas mogu da donesu neke radikalne odluke što se tiče zajedničke budućnosti s partnerom. Iritacija kože.

 

Vodolija

Ukoliko imate neke originalne poslovne ideje, sada je pravi trenutak da ih realizujete.

Akcenat današnjeg dana je na nekim bitnim porodičnim pitanjima. Neki stari problem opet se pojavio, pa ćete biti u situaciji da ga zajedno s partnerom rešite po hitnom postupku. Glavobolja.

 

Ribe

Nestabilna situacija na finansijskom planu. Neophodna će biti promena rezervnog plana.

Pred vama je period u kojem može doći do dileme. Partner se ponaša protivrečno i ne znate šta da mislite ni kako da se postavite. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje. Vreme utiče na vaše raspoloženje.

 

 

makonda-tracker