ASTRO

Dnevni horoskop 3. mart: Ko treba da se REŠI negativne energije, a ko može da očekuje TAJNU VEZU?

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Danas budite oprezni ukoliko budete sklapali neku novu poslovnu saradnju. Negativna energija može se manifestovati kroz neke previde prilikom potpisivanja dokumenata. Očekuje vas tajna veza sa osobom koju upoznajete preko prijatelja. Pa ipak, budite oprezni, kasnije se može ispostaviti da je osoba komplikovanija nego što ste to u prvi mah procenili. Pojačan stres.
 

Bik

Danas ste u svom elementu, vaš savet i mišljenje o daljem pravcu poslovanja se izuzetno ceni. Danas će vam se mnogi obratiti za pomoć i konsultacije, jer definitivno vladate osnovnim principima poslovanja. Bićete osetljiviji nego inače. Promenljivost raspoloženja i pojačana osetljivost mogu da doprinesu nekim sitnim svađama sa partnerom. Dobro se osećate.

 

Blizanci

Priliv novca će vam omogućiti da sprovedete u delo neke važne planove. Postoji mogućnost početka uspešne poslovne saradnje sa nekim prijateljem. Ovaj dan vam može doneti prava ljubavna uzbuđenja o kojima dugo maštate. Slobodne Blizance očekuje romansa sa osobom u znaku Vodolije ili Lava. Problemi sa zglobovima.

 

Rak

Nesporazum sa nekim saradnikom može vas potpuno izbaciti iz takta. Negativna atmosfera može se manifestovati u vidu nesporazuma i mogućih previda. Danas možete doneti bitne odluke što se tiče nekog krupnog egzistencijalnog problema na porodičnom nivou. Pad imuniteta.

 

 

 

Lav

Danas budite oprezni što se tiče rukovanja novcem i finansijskih investicija. Mogući su neočekivani izdaci, jer postoji mogućnost previda. Ovaj dan može obeležiti napetost u odnosu s partnerom. Pa ipak, savetuje vam se da ne započinjete neke teške, problematične teme, jer može da dođe do veće svađe s partnerom. Više se odmarajte.

 

Devica

Čak i one najteže odluke ili rad na nekom teškom poslovnom zadatku završićete bez problema. Na ljubavnom planu vas očekuje harmonizacija odnosa sa partnerom. Slobodne Device mogu da se zbliže sa nekim prijateljem prema kojem već duže vreme gaje nešto mnogo više od prijateljskih osećanja. Glavobolja.

 

 

Vaga

Povoljan period za finansije. Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, planete su vam naklonjene da načinite radikalan zaokret u karijeri. Očekuje vas burna veza sa jednom jednim šarmantnim Lavom ili Blizancem. Vage koje su vezi mogu da se odluče na formalizaciju odnosa s partnerom. Obratite pažnju na hormone.

 

Škorpija

Uživate posebnu naklonost planeta, a vaša sugestivnost je dostigla maksimum, pa ćete imati uspešne poslovne pregovore o dugoročnoj saradnji. Situacija između vas i partnera može biti pomalo neizvesna i neodređena. To je nešto što ne volite, pa vas ubrzo očekuje važan razgovor s partnerom. Nervoza.

 

 

 

Strelac

Danas pripremite rezervni plan, jer su moguće neočekivane prepreke ili poslovni pregovori sa teškim saradnicima. Uprkos svemu, ako budete slušali svoju intuiciju, uspešno ćete zaključiti posao.

Danas vas očekuje izlazak u društvo, a prilika za flert će biti zaista mnogo. Problemi sa karotidama.

 

Jarac

Danas budite posebno oprezni prilikom potpisivanja nekih dokumenata jer je pojačana verovatnoća previda. To bi vas moglo značajno oštetiti na materijalnom planu. Nalazite se na pragu veoma turbulentnog perioda, pa će sve one veze koje ne počivaju na pravim osećanjima, ući u izuzetno veliku krizu. Variranje pritiska.

 

 

Vodolija

Danas vas očekuje uspešan završetak rada na nekom dugoročnom projektu. Vodolije koje su nezadovoljne vezom ili brakom nalaze se na pragu perioda kada može doći do velikih preokreta. Vi ste tačka preokreta, jer se sada vaši stavovi mogu drastično promeniti. Smanjite cigarete.

 

Ribe

Tokom ovog dana očekuje vas vanredan priliv novca. Sve vreme vam je aktivirano polje inostranstva, pa vas očekuje plodna saradnja na tom planu. Harmonija može obeležiti dominantnu atmosferu između vas i partnera. Slobodne Ribe mogu da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju.

Dobro se osećate.

 

 

makonda-tracker