astro

Dnevni horoskop za 8. decembar: Ukoliko budete dovoljno spontani, ljubav vam dolazi preko kruga prijatelja

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: astrousluge.com

 

OVAN

 

Osećate velike pritiske sa svih strana i polako gubite strpljenje. Nervoza postaje sastavni deo svakog radnog dana. Ukoliko ste u braku, dan vam je veoma povoljan za rešavanje nesporazuma. Muči vas nesanica. Smanjite broj sati pred tv ekranom.

 

BIK

 

Moguće je da ste ispali iz svog uobičajenog ritma. Postali ste prilično pasivni. Pronađite put kako bi ste opet postali aktivniji. Razočarenje na emotivnom planu je nešto što ćete danas teško izbeći. Problemi sa bubrezima. Pođite kod urologa.

 

 

BLIZANCI

 

Imaćete priliku da finiširate raniji dogovor koji vam donosi nova finansijska sredstva. Ukoliko budete dovoljno opušteni i spontani, ljubav vam dolazi preko kruga prijatelja. Gubitak apetita, kao posledica veće nervoze i napetosti.

 

RAK

 

Mogući nesporazumi sa rukovodstvom firme koji bi mogli skupo da Vas koštaju, ako ne shvatite gde je granica. Moguće je da ste prethodnih dana imali veoma burnu raspravu sa partnerom koja je dovela i do suza. Proverite krvnu sliku!

 

Nastavak na sledećoj strani!

Devojka, Žena, Horoskop, Zima, Decembar, Januar, uživanje, Uživanje
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

LAV

 

Ukoliko očekujete saradnju sa osobom rođenom u znaku Vodolije, bićete zadovoljni. Uživate u brojnim prilikama za flert i avanture. Trenutno ne želite ništa ozbiljno. Povedite računa o holesterolu. Promenite režim ishrane.

 

DEVICA

 

Nestabilnost na polju finansija vam unosi osećaj straha i veliki nemir. Pruža se prilika za dodatnim aktivnostima koje morate bezuslovno prihvatiti. Tražite dokaze da potkrepite svoje sumnje. Usporite malo. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

 

VAGA

 

Lako se može desiti prekid neke saradnje. Nemojte donositi odluke u afektu. Ukoliko ste duže vreme u lošoj emotivnoj vezi, danas ćete staviti tačku. Ne odgovara vam partner i ne želite više da se mučite. Mogući problem u saobraćaju.

 

ŠKORPIJA

 

Neko je uspeo da poremeti prilično dobar plan koji ste imali. Razočarani ste u jednog saradnika. Ubuduće nemojte govoriti o svojim planovima. Iskoristite priliku da se posvetite sebi i svojim potrebama. Povećajte unos vitamina.

 

Nastavak na sledećoj strani!

Žena, Sreća, Horoskop
foto: Shutterstock/Syda Productions

STRELAC

 

Možete ugovoriti neku veoma važnu poslovnu saradnju. Preuzmite odgovornost. Moguć je početak jedne lepe emotivne priče. Interesatno je da se šansa ukazuje na polju posla. Povedite računa o krvnom pritisku.

 

JARAC

 

Finansije nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Sada nije vreme za razbacivanje novca. Možete da očekujete manje sukobe i čarke sa partnerom. Ne možete da obuzdate emocije. Osetljiv donji deo stomaka.

 

 

VODOLIJA

 

Iznenađeni ste negativnom reakcijom nekog od vaših saradnika. Pripazite, jer može loše da se odrazi na reputaciju. Imate dobru komunikaciju sa partnerom. Rešili ste da budete do kraja iskreni. Mogući bolovi u grlu.

 

RIBE

 

Moguće je da imate manje novca nego što je potrebno i to vam unosi nespokoj. Ako imate brak ili dugu vezu, osećate se nekako limitirano. Ipak, ne preporučuju se paralelne veze. Proverite štitnu žlezdu. Mogući su problemi.

 

makonda-tracker