astro

Dnevni horoskop za 1. decembar: Blizanci, moguće je da ćete istovremeno flertovati sa dve osobe

1

Saznajte šta su vam zvezde pripremile..

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com 

 

OVAN

 

Nemate vremena za predah i maksimalno ste posvećeni privatnim obavezama. Morate naći vreme za odmor i relaksaciju. Ukoliko ste slobodni, to vam trenutno prija. Imaćete lepu šansu za par dana da razmislite o ulasku u novu vezu. Povećajte unos tečnosti kroz vodu i čajeve.

 

BIK

 

Povoljan dan za one koji se bave nekom vrstom umetnosti. Nije dobro aspektovano polje novca.Imate veoma povoljne aspekte i baš danas možete odabrati pravu osobu za vezu. Povedite računa o višku kilograma.

 

 

BLIZANCI

 

Možete da očekujete prilično miran, čak donekle i dosadan dan. Platite zaostale račune. Moguće je da istovremeno flertujete sa dve različite osobe. Teško vam je da donesete definitivnu odluku ko vam se više sviđa. Osetljiv nervni sistem.

 

RAK

 

Pravite planove koji ne zavise od vas. Razmislite dobro o svemu. Nekad je dobro povući ručnu kočnicu. Upoznali ste neku novu, zanimljivu osobu, ali niste sigurni da li ona ima iskrene namere prema vama. Problemi sa cirkulacijom u nogama.

 

Nastavak na sledećoj strani!

Moda, Zeleni kaput, Jesen, Horoskop, Zima
foto: Shutterstock

LAV

 

Imate mnogo energije i uživate u poslu koji obavljate. Moguće je i unapredjenje ako ovako nastavite. Moguće je da ćete danas rešiti svoju novu emotivnu vezu da obelodanite prijateljima. Problemi sa stomakom.

 

DEVICA

 

Nalazite se u prilično haotičnoj situaciji i teško vam je da se organizujete na pravi način. Partner vam zamera što ste se udaljili od njega. Razgovarajte sa njim o problemima koje imate. Potreban vam je odmor.

 

 

VAGA

 

Povoljan dan za sve one koji su na poslu okruženi ženama, imaćete veoma dobru saradnju sa svojim koleginicama. Izuzetno ste zadovoljni. Osoba koja vam se dopada vam pokazuje mnogo pažnje i presrećni ste zbog toga. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima.

 

ŠKORPIJA

 

Ako budete bili preterano nestrpljivi, ugrozićete ishod poslovnog projekta. Potrebno je da se malo saberete. Partner nema dovoljno razumevanja za emotivne nedoumice koje vas trenutno muče i smatra da preterujete u nekim stvarima. Pojačan stres.

 

Nastavak na sledećoj strani!

Zima, Devojka, Horoskop
foto: Shutterstock/Rido

STRELAC

 

Povoljan dan za sve koji se bave tehnologijom, komunikacijama i poslovima koji se vezuju za rad na kompjuteru. Ulazite u veoma prijatan kontakt i flert sa nekom sasvim novom osobom. Preporuka je da iskoristite svoju šansu.Osetljiv nervni sistem.

 

JARAC

 

Moguće je da su vaši nadređeni rešili da vas opterete sa dodatnim zaduženjima preko vikenda. Menjajte brzo svoj hladan stav ako želite da se približite osobi koja vam se dopada. Problemi sa probavom.

 

 

VODOLIJA

 

Lako možete biti predmet nečije manipulacije. Povedite računa i nemojte verovati osobama koje ne poznajete dovoljno. Možete veoma lako upoznati zanimljivu osobu preko neke društvene mreže. Novo iskustvo za vas.Problemi sa migrenom.

 

RIBE

 

Morate malo da smanjite svoja očekivanja. Preterano veliki planovi nisu trenutno ostvarivi za vas. Ne dopada vam se nametljiv stav koji je vaš partner zauzeo. Deluje vam da je postao preterano nadmen i hvalisav. Problemi sa bešikom.

 

makonda-tracker