icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

pravi izbor za vas

Spojite LEPO I KORISNO: Saznajte koje poludrago kamenje štiti vašu auru i utiče pozitivno na vaš organizam!

Izaberite vašu amajliju koja će vas sačuvati od svih loših i negativnih uticaja koji vas okružuju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Žene obožavaju da nose nakit, a još ako vas štiti od negativnih uticaja, onda je to dobitna kombinacija. Poludrago kamenje ima pozitivno i lekovito delovanje na čitav organizam i uvek ga treba nositi uz sebe. Izaberite vašu amajliju koja će vas sačuvati od svih loših i negativnih uticaja koji vas okružuju! Spojite lepo i korisno!

 

                            HEMATIT odgovara ovnu, vagi, škorpiji i jarcu

 

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižavakrvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete naručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

                              KALCEDON odgovara blizancima, škorpiji i strelcu

 

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

                        CITRIN odgovara blizancima, devici, vagi i vodoliji

 

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

                    AMETIST odgovara škorpiji, strelcu, vodoliji i ribama

 

 

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

                      RUŽIČASTI KVARC odgovara biku, raku, devici i jarcu

 

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.

Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

 

                         ONIX odgovara jarcu,lavu, strelcu i vodoliji

 

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.

Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

TIGROVO OKO odgovara blizancima, raku i strelcu

 

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

SOKOLOVO OKO odgovara ovnu, blizancima i vodoliji

 

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, a klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

 

Ogrlice s poludragim kamenom
foto: Promo

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.