Do 10. oktobra 2017. godine

Planeta novca nateraće vas na razmišljanje: Da li vam sleduje nehajno troškarenje ili ćete postati srećni dobitnik pozamašne sume?

0

Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja će 13. juna, posle višemesečnog retrogradnog hoda, krenuti direktnim hodom sa 13. stepena Vage, znaka partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti...

 

Iz znaka u znak

foto: Profimedia

OVAN

 

Simbol prosperiteta, Jupiter, u sedmoj astrološkoj kući u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, opominje da se klonite rizičnih finansijskih transakcija.

 

BIK

 

Sa Jupiterom, planetom prosperiteta, u astrološkom polju posla možete da ostvarite svoj san o nekom kreativnom projektu koji bi mogao da vam donese profesionalni i materijalni uspeh.

 

BLIZANCI

 

Pozicija Jupitera, vladaoca astrološke kuće braka, može da vam donese zajednički život s partnerom ili ulazak u brak, a umetnicima i sportistima angažman ili odlazak u inostranstvo.

 

RAK

 

Jupiter u četvrtom astrološkom polju, može da vam olakša pokretanje privatnog biznisa, ali i sklonost ka nesmotrenim odlukama, naročito u vezi sa kupoprodajom nekretnina.

 

LAV

 

Aspket između planete prosperiteta, Jupitera i vašeg vladaoca, Sunca, najavljuje uspeh sportistima i umetnicima. Moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom preko neke društvene mreže.

 

DEVICA

 

Simbol ekspanzije, Jupiter u polju ljubavi i posla, u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, najavljuje mogućnost ulaska u brak ili napredovanja u karijeri. Posvetite više pažnje emotivnom partneru.

 

Do 18. juna biće pakleno: Ovo sve postaje veoma napeta igra za 3 horoskopska znaka

 

VAGA

 

Direktan hod Jupitera preko vašeg znaka, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Venerom, upozorava da se klonite nepotrebnih troškova. Moguće sklapanje ugovora o saradnji sa strancima.

 

ŠKORPIJA

 

Sa Jupiterom u polju tajni, neka osoba na položaju može da vam ponudi posao koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Na nekom putu moguć ulazak u romansu sa osobom koja je zauzeta.

 

STRELAC

 

Direktan hod vašeg vladaoca Jupitera preko znaka javnosti donosi obnovu društvenih veza i podršku osoba koje nose uniformu na radu. Amorova strela može da vas pogodi kada se najmanje nadate.

 

JARAC

 

Jupiter u astrološkom polju karijere pod uticajem Merkura, simbola biznisa, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova. Moguć susret sa starom simpatijom.

 

VODOLIJA

 

Aspekti Jupitera u direktnom hodu preko astrološke kuće više sile donose vam životni preokret, odlazak na stručno usavršavanje ili selidbu u inostranstvo. Stres je uzrok zdravstvenih tegoba.

 

RIBE

 

Jupiter se pokrenuo direktnim hodom preko polja posla obrazujući trigon sa Merkurom, vladaocem polja partnerskih odnosa, što može da vam donese dogovor o poslovnom ortakluku ili ulasku u brak.

makonda-tracker