Astro prognoze

Do 18. juna biće pakleno: Ovo sve postaje veoma napeta igra za 3 horoskopska znaka

0

Slobodni Bikovi, razvedrite se, stiže vam jedno veoma lepo ljubavno iznenađenje...

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

foto: Profimedia

VAGA

 

Posao: U poslu ćete uspeti samo pod uslovom da smireno i polako delujete, na šta ukazuje Jupiter koji se tek vratio u direktan hod. Kreirajte događaje oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi nego oprezni, jer vam je Mars u polju karijere, što nije povoljna pozicija. Iako morate da obavljate više poslova istovremeno, pokušajte maksimalno da smanjite rizik.

 

Ljubav: Osim što ukazuje na karijeru, tokom ovog perioda Mars nagoveštava i tenzije u odnosu sa partnerom. Potrudite se da izbegnete svaku nejasnu situaciju, jer za sada nema rešenja.

 

Zdravlje: Povremeno jake glavobolje su reakcija na premor i vremenske oscilacije.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Kada se Mars, vaš vladar, nađe u znaku Bika najvažnije je da imate mnogo strpljenja. Njegova pozicija je tu nestabilna i potrebno je pažljivo da pratite sva dešavanja i da prepoznate pravi trenutak za akciju.

 

Ljubav: Svađa sa partnerom, čak i najbanalnija, može da dovede u pitanje vezu. Zato je najpametnije da budete strpljivi i da smireno prihvatite partnerove ideje, jer je voljena osoba predstavljena Venerom u Biku, svom sedištu, tako da ste ovog puta vi slabija strana.

 

Zdravlje: Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sa urinarnim infekcijama i bubrezima. Sklonost ka cigaretama, alkoholu i uzimanju sedativa loše utiču na zdravlje.

 

STRELAC

 

Posao: Okret Jupitera, vladajuće planete u polju planova pružiće vam nove uvide u budućnost. Ovih dana verovatno ćete se odlučiti za novi poslovni put. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer možete lako biti uhvaćeni u lažima. Na poslu vas očekuju iznenadni događaji za koje ste prilično nespremni.

 

Ljubav: Prisustvo Merkura u polju partnerstva čini sve stvari i događaje duplim, a vas neodlučnim kako i šta bi trebalo da učinite. Planete ne daju dovoljno odgovora, barem što se detalja tiče, pa je najmudrije da se držite što realnijeg scenarija.

 

Zdravlje: Pregurali ste zdravstvene probleme iz prethodnog perioda i uspešno se oporavljate.

 

Leto za pamćenje: Od čitavih 12 znakova, 1 će dobiti sve

 

JARAC

 

Posao: Ovaj period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije, tako da vam uopšte neće biti dosadno. Opozicioni aspekt Marsa i Meseca možda će doneti više napetosti nego što je potrebno. Manje pričajte o svojim poslovnim planovima i najveću pažnju posvetite nervnom sistemu jer je blago ugrožen.

 

Ljubav: Mars iz sedmog i Mesec iz prvog polja čine narednu nedelju vrlo napetom i problematičnom. Jedini savet je da izbegnete svaki ozbiljniji razgovor sa partnerom.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa žučnom kesom, zubima i kožom. O nervima da ne govorimo, morate prestati da se opterećujete sporednim stvarima.

 

VODOLIJA

 

Posao: Kako vam se trenutni posao ne dopada, maštate o nečem primamljivijem. Ali, situacija nije tako jednostavna, pogotovo ovaj period kada ćete imati veće obaveze na poslu. Krajnje je vreme da počnite da rešavate nagomilane probleme.

 

Ljubav: Odnos sa partnerom je pomalo napet. Iako se trudite da otkrijete kako ste dospeli u ovakvu situaciju, nažalost, ne možete ni da naslutite razlog. Jednostavno, ceo period je takav i nemojte tražiti razne izgovore kako biste izbegli suočavanje sa partnerom. Pustite da se događaji spontano odvijaju.

 

Zdravlje: Razočaranja, strahove i depresiju pokušavate da prikrijete osmehom, što nije dobro.

 

RIBE

 

Posao: Ovo je period ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Distancirate se od okruženja i negativnih uticaja onoliko koliko vam je potrebno da završite poslove.

 

Ljubav: Emocije su toliko uzburkane da je došao trenutak da se neke stvari menjaju. Ribe koje su u vezi trebalo bi da odluče da li će u njoj ostati ili krenuti drugim putem.

 

Zdravlje: Hormoni su na udaru, bilo da se radi o štitnoj žlezdi ili prostati.

makonda-tracker