Astro prognoze

Do 18. juna biće pakleno: Ovo sve postaje veoma napeta igra za 3 horoskopska znaka

0

Slobodni Bikovi, razvedrite se, stiže vam jedno veoma lepo ljubavno iznenađenje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Prisustvo Marsa u Raku, uz dobar aspekt sa Venerom u vašem polju novca ukazuje da se poslovi polako sređuju. Ništa konkretno neće se odmah neće dogoditi, ali opšta situacija vam ide naruku. Ali, kako je Mars, vaš vladar u napetom aspektu sa Mesecom, nemojte se previše upuštati u detalje, pogotovo početkom perioda.

 

Ljubav: Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

 

Zdravlje: Mogući su problemi povezani sa ishranom, jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

 

BIK

 

Posao: Ušli ste u povoljniji poslovni period, tako da ćete biti u prilici i da zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u prvom polju sve zavisi od vas i vašeg znanja. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme, odnosno tenzije sa osobama iz okruženja.

 

Ljubav: Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

 

Zdravlje: Neredovna ishrana i fizičko iscrpljivanje utiču da osećate umor. Uzimajte vitamine, više se odmarajte i šetajte.

 

BLIZANCI

 

Posao: Pod uticajem ulaska Merkura u vaš znak i dobrog aspekta sa Jupiterom, donećete odluku koja će vam iz korena promeniti život. Strah od promena je prisutan, ali morate malo da rizikujete i da uđete na teren koji vam je nepoznat. Samo tako ćete uspeti, biti srećni i zadovoljni. Imate dovoljno vremena da proverite i uspostavite novi način poslovanja.

 

Ljubav: Saturn u sedmom polju "hladi" sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje. Između želja i mogućnosti birajte realno i ne upuštajte se u previše komplikovane odnose.

 

Zdravlje: Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Trenutno ste u fazi bez većih zdravstvenih tegoba.

 

Kineski mesečni horoskop: Jin energija Vatrenog Petla protiv jang energije juna - sudar koji donosi toplinu

 

RAK

 

Posao: Isplatilo se ono u šta ste ulagali, pa sada zadovoljno trljate ruke i brojite novac. Rakovi koji se bave privatnim poslom mogu imati finansijske probleme. Imate dovoljno snage da se izborite sa problemima, a tu je i nečija podrška... Odnose sa saradnicima i kolegama gradite na poverenju, a kako ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu - sumnju, koja nikuda ne vodi.

 

Ljubav: Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Čini vam se da partner uvek nešto zabrlja. Ko zna, možda to radi namerno da bi vezu učinio uzbudljivijom?

 

Zdravlje: Sklonost ka holesterolu možete da kontrolišete. U protivnom, zdravlje će biti na udaru.

 

LAV

 

Posao: Ova nedelja oličena je sukobom planeta, Marsa iz prvog polja i Meseca, vašeg vladara koji se nalazi u sedmom polju. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i finansije. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog života, što ćete biti izuzetno teško i komplikovano, jer će vas sa svih strana zatrpavati novim obavezama.

 

Ljubav: Aspekt Marsa i Meseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

 

Zdravlje: Premor i stres dovode do nervoze i preosetljivosti. Manji problemi sa organima za varenje.

 

DEVICA

 

Posao: Jupiter se okrenuo direktno u vašem polju novca, pa će se uskoro sve stvari koje su bile u zastoju pomeriti u pozitivnom pravcu. Izbegavajte nesigurna ulaganja i okrenite se proverenim projektima. Situaciju za sada držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane. U komunikaciji sa saradnicima i kolegama budite pažljivi, jer od njih takođe zavisi kako dalje.

 

Ljubav: Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuo, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

 

Zdravlje: Slabe tačke organizma su srce i jetra.

 

Nastavak pročitajte an idućoj strani...

 

makonda-tracker