Do 29. maja 2017. godine

Turbulentna sedmica sa dve vatre u vazrušnom znaku: Šta uraditi za sreću do samog kraja

0

Sada su dve vatre u vazdušnom znaku (Sunce i Mars u Blizancima) aktiviraju mentalni deo, pa će biti više priča, ali i razmišljanja. Sunce u Blizancima budi radoznalost, želju za novim informacijama i pričama...

 

foto: Profimedia

Povucite se malo i zaronite u tišinu. Ne započinjite nikakve poslove, jer je Mesec jako blizu Sunca i neće govoriti o rastu, iako je znak Bika vrlo plodonosan, ovo je vreme u kojem materija opada, nestaje, smanjuje se. Pa ako je to ikako moguće, post je jako dobar ili vreme za započinjanje nekih stvari od kojih želite da se odreknete ili koje želite da umanjite.

 

Početak dijete je idealan, samo ukoliko niste od oniih koji posebno reaguju na Mesec u Biku u smislu hrane i jake potrebe za slatkim užicima. Od petka je Mesec već u rastu, ali i dalje to vreme ne pruža nikakve konkretne odgovore ili informacije, jer je Mesec još uvek blizu Sunca, a od Sunca se nekad može i oslepeti, ali daje mogućnost nekih odgovora, odluke.

 

Odluke svakako jer je ovo Mesec koji ne miruje i ne ćuti (Mesec u Blizancima). Četvrtak, petak i subota biće vam obeleženi raznim susretima, kontaktima i komunikacijom. Bićete stalno u pokretu, koliko god se trudili sve da završite i konačno odmorite, to se neće dešavati, jer će se uvek iznova i iznova nove obaveze javljati. Iako su Blizanci sposobni i spretni da uvek rade dve ili više stvari odjednom u jednom trenutku se zamore ili zabune.

 

Venera u Ovnu u opoziciji sa Jupiterom u Vagi: Kada će se umiriti strasti?

 

Svega kod njih ima, ali obično ako su poslovi u pitanju ili obaveze koje "moraju" da završe onda se umore ili bolje rečeno "smore", što odlično opisuje stanje blizanačkih tipova kada ih zatrpaju obaveze koje "moraju" da završe. Ne vole oni odgovornost i ne vole sve što ih obavezuje, ograničava, uslovljava. Oni mere vreme kao neograničeno, prostor kao beskonačan, a mesto kao slobodu. Jednim delom i vi možete osetiti energiju nekoga čija duša celi život živi ovu priču.

 

Ali ako se umorite od akcije i leta, čeka vas nedelja ili tačnije subota popodne, kada Mesec menja znak i ulazi u svoje sedište, znak Raka. Ako niste od onih tradicionalnih tipova, koji moraju svake nedelje na nedeljni porodični (Mesec u Raku) ručak, onda sebi napravite divnu intimnu atmosferu i zaljubite se u glavne junake nekog divnog ljubavnog romana. Ako niste tip koji rado čita, onda šetajte.

 

Idite do obližnje reke i udahnite miris vode, upijte valove te moćne sile koja sa sobom nosi mnoge događaje, mnoge priče, suze, radosti i susrete. Neka i vama odnese ono što boli, a neka ostanu samo lepa sećanja i uspomene.

makonda-tracker