Do 29. maja 2017. godine

Turbulentna sedmica sa dve vatre u vazrušnom znaku: Šta uraditi za sreću do samog kraja

0

Sada su dve vatre u vazdušnom znaku (Sunce i Mars u Blizancima) aktiviraju mentalni deo, pa će biti više priča, ali i razmišljanja. Sunce u Blizancima budi radoznalost, želju za novim informacijama i pričama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uglavnom će i biti takav period, pa ga dobro iskoristite. Upišite se na neki seminar, na dodatne časove, raspitajte se o svemu što ste želeli da saznate o poslovima ili novim projektima koje planirate da započnete, jer ćete u ovom periodu dobiti najbolje informacije.

 

Prvog i drugog dana sa Mesecom u znaku Ovna, dobro bi bilo započeti sa nekim novim stvarima, sportom ili sličnim aktivnostima. Tranzitom kroz ovaj znak, Mesec će praviti aspekte sa Venerom, Jupiterom, Marsom i Uranom. Prvog su dana Venera i Jupiter aktuelni (Mesec konjunkcija Venera, opozicija Jupiter) pa će glavne teme biti ljubav, finansije i lepota. U ljubavi će vladati strasti, a i mnoga će se slobodna koketiranja javiti.

 

Jupiter je megaloman, pa će u svemu preterivati, zbog toga izbegavajte kupovine, jer ćete sigurno potrošiti više nego što ste planirali, a kada je ljubav u pitanju, tu se možete opustiti, Venera vlada tim poljem i vrlo će biti blagonaklona.

 

Dani neočekivane sreće: Do 28. maja zvezde će nekima romansu pretvoriti u pravu čaroliju

 

Na samom početku sedmice, neke se nove ljubavi mogu započeti, novi interesantni susreti, kao i neočekivani i neplanirani preokreti. Bićete skloni promeni mišljenja, ali činite to jedino ako ste shvatili da neke stvari ne želite ili vam ne prijaju. Ništa nije greh i ništa nije sramota ukoliko osećate da vam to ne prija, ma koliko vaši stavovi i mišljenja bili dijametralni. Očekuju vas prijatna iznenađenja na putu, zato otputujte ili napravite neki izlet, kratku šetnju ili posetu.

 

Sreda i četvrtak su nešto mirniji, Mesec u znaku Bika, plodan je, čulan i voli uživanja. Nećete imati onu vatru kao prvih dva dana, u kojima ćete želeti sve, sada i odmah (Mesec u Ovnu) i onako kako ste samo vi zamislili. Tako ili nikako. Sada je stvar posve drugačija.

 

Zemljana energija Bika, umiriće vas, usporiće vas, smanjiće strasti i vatru, ali javiće se drugačiji osećaji i jake čulnosti. Prolazeći kroz znak Bika, Mesec će praviti dobre aspekte sa Neptunom, Merkurom i Plutonom, pa vam se mogu javiti rešenja o promenama na koje ste dugo čekali i planirali. To mogu biti vrlo konkretna rešenja, zato obratite pažnju na misli tih dana kao i na snove jer se baš kroz njih mogu javiti određeni odgovori i rešenja (Mesec sekstil Neptun). Naučite da ih tumačite.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker