različiti aspekti svake ličnosti...

Romantični astro zadaci: Ko će Ovnovima stišati vatrenu strast, a da li će Ribe ikada prestati da se boje LJUBAVI?

0
Pročitajte romantičnu sudbinu zapisanu u zvezdama.

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

foto: Profimedia

Vaga

 

Uravnotežena i stabilna, Vaga traži nekoga tko donosi rast i zahvalnost u njen svet. Vaga traži nekoga ko je iskren i svoj, nekoga tko ne ‘ljulja brod' samo da bi jednostavno napravio valove. Suptilna priroda onoga što tražite, ta zajednička vibracija, zahteva vrijeme i pažnju. Ne gubite veru!

 

Škorpija

 

Vi imate jaku volju, tajanstveni ste i zavodljivi. Retko delite to bogatstvo dubokih osećaja s ljudima u vašem životu. Potreban vam je neko s kim zaista možete biti otvoreni. Pronađite nekoga ko vas razume i ne pokušavajte da ukrotite te lepe sklonosti.

 

Strelac

 

Vi ste emocionalni nomad, putujete od odnosa do odnosa. Vaše otvoreno srce kao da je u sukobu s vašom suzdržanom prirodom. Kada naiđe neko do koga vam je stalo, odvojite vreme i usredotočite se na istraživanje vaših emocija. To će biti korisno za vas, a drugoj osobi će dati podsticaj da se upusti s vama u pustolovine.

 

Zvezde šalju odgovor na veliko pitanje: Kako će vas zdravlje služiti u maju?

 

Jarac

 

U teškom radu leži vaša snaga. Vi ste obično introvertni i ozbiljni, ali trebali bi iskusiti i drugu - lakšu stranu duha. Potrbna vam je osoba koja stvara i shvata zabavu , humor i lepotu života. Ta osoba ipak mora imati poštovanje prema ciljevima i rokovima, u protivnom ćete se stalno svađati.

 

Vodolija

 

Vaša misteriozna i avanturistička priroda otežava put ka izgradnji stabilne romantične veze. Vi se uvek odlučujete za nešto drugačije, spontano, pa vam je nametnuta obična i ustaljena ljubav nešto poput kazne. Potrebno vam je da vas vihor ljubavi odnese ka srodnoj duši, a čekanje vas stalno vraća korak unazad. Ne očajavajte, već otvorite srce za različite ljude i mogućnosti. Možda vam je baš ljubav kakvu tražite nadohvat ruke.

 

Riba

 

Vi ste najosetljiviji od svih znakova, a to je vaša snaga i vaša slabost. Vi se vraćate natrag u sedlo, čak i nakon što vas konj energično i snalažljivo zbaci. Lako vas je povrediti i zbog toga ste suzdržani s ljudima sve dok ih dobro ne upoznate. Ne odbacujte ljude, pružite im šansu i bit ćete iznenađeni ishodom! Vaša divlja priroda može privući najdinamičnije znakove, stoga pažljivo birajte!

makonda-tracker