različiti aspekti svake ličnosti...

Romantični astro zadaci: Ko će Ovnovima stišati vatrenu strast, a da li će Ribe ikada prestati da se boje LJUBAVI?

0
Pročitajte romantičnu sudbinu zapisanu u zvezdama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Ovan je simbol snage i nezavisnosti. Ovan zna šta želi i spreman je da radi kako bi to i dobio. Vaše samopouzdanje i odvažnost mogu ponekad izgledati kao bahatost i nadmenost. Pokušajte drugima da pokažete vašu osetljivu stranu koju inače skrivate. Vi želite nekoga ko može stišati vašu vatrenu strast i razumeti razliku između besa i vaše strasti.

 

Bik

 

Vaše prirodno tvrdoglavo, tvrdo i ravnodušno ponašanje ponekad radi protiv vas. Ponekad niste skloni izražavanju riječima, stoga pustite da vas vaši postupci i namere vode. Vi ste pravi radnik i trebate potražiti drugu neovisnu dušu. Budite oprezni da ne dobijete nešto što se jako razlikuje od onoga što vas zanima. Pripazite na svoju kritičnost, vi možda mislite najbolje, ali ako nešto kažete u pogrešno vreme, to neće biti prihvaćeno kao produktivna primedba.

 

Blizanci

 

Vi ste poznati po svojoj otvorenoj prirodi, ali postoje aspekti unutar vaše formacije koji se stalno bore. To znači da su vaše želje uvek nove i vi se često i lako zaljubljujete i odljubljujete. Morate naći nekogako vas može pratiti i kome neće smetati nagle promene brzine. Iskoristite tu vrckavu, zabavnu i milu osobnost kako bi privukli osobu koja vas neće pokušati usporiti.

 

Mlad Mesec u Biku: Ciklus uspona i padova, korak po korak

 

Rak

 

Jednostavno neshvaćen, Rak ima komplikovanu prirodu, urođenu osetljivost i sposobnost za duboku ljubav. Vi se lako zaljubite i to traje sve dok ta osoba ne počne igrati igre. Iako vas je lako povrediti, nemojte se plašiti! Pronađite nekoga ko poštuje vašu osetljivost i ko će vas negovati kada doživite neuspeh.

 

Lav

 

Snažan karakter može lako oterati ljubav. Ovo je slučaj s Lavom, koji može biti usamljen kada je u centru pozornosti. Imate magnetski privlačnu osobnost i zbog toga su sve vrste znakova privučene s vama. Vi ste zabavni i harizmatični, koristite ove osobine kako bi izgradili istinske veze s ljudima.

 

Devica

 

Vaša ekstremna analitička priroda može vam se često obiti o glavu. Pokušajte slušati svoje srce i svoju intuiciju više od mehanizma u glavi. Vaša duša je ljubazna, a vi vidite potencijal kud god da pogledate. Kada tražite ljubav, ne idealizirajte je i ne stavljajte je na pijedestal.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker