Kineski horoskop za mart

Između ljubavi i strepnje: Veliki sukob osećanja i razuma obeležiće mesec Vodenog Zeca

0
2017. godina donela je moćnu energiju vatrenog Petla, dok nas u martu očekuje hladan talas vodenog Zeca! Kako će na naše emocije i misli uticati sudar vatre i vode, toplog i hladnog, ljubavi i strepnje?

 

Majmun, Petao, Pas...

 

foto: Profimedia

Majmun

 

Da li je moguće da nas srce vuče istom snagom na dve različite strane? Jeste, ali onda se može desiti, naravno, da ljubavna eksplozija ostavi tragove koje nećete lako izbrisati. Mart donosi sreću onim pripadnicima znaka koji već dugo uživaju u miru s partnerom. Ipak, ne zaboravite da je dobro i važno pokazati ljubav ponovo, i ponovo, i ponovo. Na poslu, diskrecija je ključna reč za naredne četiri nedelje. Bićete na oku mnogih i mada svi drugi rado odaju tuđe tajne, vi nemojte. Izbegnite glasine ili bar ne učestvujte u njihovom širenju.

 

Petao

 

Izbegavanje konflikta s voljenom osobom neće vam doneti mir, već samo napetost i zahlađenje odnosa. Otvorite pitanje razdora, videćete da će se rešiti lakše nego što ste mislili. Ukoliko ste sami, a naročito ako ste nedavno izašli iz emotivne veze, ostanite oprezni. Bolje je ostati na distanciranom dopadanju, a ako je privlačnost zaista tako jaka, prisetite se da postoje i platonske ljubavi. Uložite dvostruki trud na poslu, ne preuzimajte rizike, ne propuštajte ni svoje greške, ni greške svojih podređenih. Sve će biti lakše kad mart prođe.

 

Papir i olovku u ruku! Ne propustite da uradite OVO između pomračenja Sunca i punog Meseca

 

Pas

 

Vreme je na vašoj strani ovog meseca, pa valja čekati sve dok ne budete sigurni u razvoj situacije - kako na poslu, tako i na emotivnom planu. Dajte prostora svim konkurentima da pokažu svoje dobre ali i loše strane, a onda nastupite s onim oružjem koje svakog na kraju osvoji - iskrenošću. Držite svoja obećanja, ali očekujte da se profesionalni dogovori neće odvijati kako ste se nadali. To ne znači krah, to samo znači odlaganje, a ako su potrebni dodatni pregovori, ne oklevajte.

 

Svinja

 

Ako neko treba da se raduje dolasku proleća, to ste vi! Toplina, bliskost, povezanost... sve to će se razbuktati kako ste oduvek samo mogli da maštate. Čak i usamljeni pripadnici znaka imaće mnogo sreće u martu, samo je potrebno da još malo prošire svoj krug poznanika. Neoprezni postupci na poslu, naročito ako ste na početku važnog projekta, mogli bi da pokrenu lavinu nepovoljnih događaja. Zato je važno da budete i pažljivi ali i vrlo direktni u razrešavanju bilo kakvih dilema. Što pre razjasnite šta je čiji deo posla, brže ćete svi krenuti napred.

makonda-tracker