Kineski horoskop za mart

Između ljubavi i strepnje: Veliki sukob osećanja i razuma obeležiće mesec Vodenog Zeca

0
2017. godina donela je moćnu energiju vatrenog Petla, dok nas u martu očekuje hladan talas vodenog Zeca! Kako će na naše emocije i misli uticati sudar vatre i vode, toplog i hladnog, ljubavi i strepnje?

 

Zmija, Tiga, Zec...

 

foto: Profimedia

Zmija

 

Spontanost je vaša najlepša strana, drage Zmije. Zato slobodno srušite zidove, zaboravite uhodane staze, otvorite nova vrata. To će osvežiti staru vezu, a onima koji nisu još poklonili svoje srce dovešće u život novu, vrcavu strast. Mogući su konflikti na poslu, ali ne zaboravite da iz konfliktnog stanja mogu da se stvore i potpuno drugačije formacije - uspešne i progresivne! Ako nešto deluje kao destrukcija, potražite i konstruktivnu stranu. Tu je.

 

Tigar

 

U ljubavnoj areni imate ozbiljnog rivala, moraćete da se pokažete u najboljem svetlu ako želite da osvojite pažnju. Možda ćete se vi ipak odlučiti da sačekate? Pravi trenutak vam neće promaći. Ljubavni parovi imaće izazova ovog meseca, ali zreli partneri mogu da naprave izuzetno važan napredak u vezi. Na poslu se karte najzad otvaraju po vašoj želji, ali ne očekujte više nego što ste tražili na osnovu realne procene.

 

Zec

 

Neće vam lako pasti talasi anksioznosti u martu, dragi Zečevi, ali svi će vas razumeti i podržati ako samo objasnite zašto vam je tako teško. Usporite srce, dajte vremena ljubavi i razumevanju da se rascvetaju pred vama. Za usamljena srca, može se čak rascvetati i jedan poseban cvet, neočekivan i prelep, i to preko noći! Na poslu, odmah posle mladog Meseca, počnite sa rešavanjem konflikata i smirivanjem napetosti. Sada će biti pravo vreme za vaš mirotvorački talenat.

 

Slaba pozicija Venere u znaku vatrenog Ovna: OVO će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve

 

Konj

 

Zlatni je trenutak za otkrivanje svojih najdubljih strepnji pred osobom u koju imate poverenja. Ako ste usamljeni, imate dva odlična razloga da prihvatite sve pozive u veliko društvo. Gužva donosi ne samo zabavu, već i jedno specijalno poznanstvo. Na poslu vodite računa o odlukama koje donosite ovog meseca. Osluškujte svoje instinkte, oni će vam tačno reći gde vas čekaju izazovi koje ne smete da previdite. Umerenost, to je ključ poslovnog uspeha za vas u neizvesnim situacijama.

 

makonda-tracker