Šta pokloniti, pitanje je sad

Horoskop otkriva i najintimnije želje: Novogodišnji poklon kao stvoren za vas i vaše najdraže

0
Ukoliko niste sigurni šta da poklonite vašoj omiljenoj osobi, horoskop vam može pomoći!

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

Vaga

 

Što prefinjenije, to bolje: ulaznica za koncert svetske operske zvezde ili pozivnica na japanski čaj, svilena posteljina i delikatne tanke salvete, maramice, orijentalni ventilator, elegantna ogrlica ili ženski parfem... Drugim rečima, Vaga voli sve što čini život ugodnim, laganim i veoma estetskim. Oni koji su rođeni u ovom znaku cene lepo pakovanje, tako da ne zaboravite da napravite lep paket: to će doneti dodatno zadovoljstvo Vagi.

 

Škorpija

 

Škorpijama je teško ugoditi, ali nemojte se obeshrabriti! Škorpiji možete pokloniti: kišobran, privezak sa baterijskom lampom, šal u dve boje ili prsluk koji se može nositi sa obe strane... I ne zaboravite strasnu, senzualnu i pomalo mističnu stranu njihove prirode: u tom smislu možete im pokloniti izdanje "Kama Sutra", priručnik o tumačenju snova, ili knjigu o ljudskoj seksualnosti, naravno Tajlandska masaža ili čak sertifikat za skok padobranom. Ukratko, kladite se na uzbudljivo i neobično.

 

Strelac

 

Strelčevi su zainteresovani za mnoge stvari, ali posebno ih privlači sve što je egzotično. Strelčevi najčešće priželjukuju putovanje, ili bar nešto u vezi sa putovanjima: Aksesaori iz dalekih zemalja, originalni etnički nakit, ljute arome, figurine, disk sa neobičnom muzikom, šareni vodiči za daleke kontinente, meksički tepih.

 

Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe, zauzmite startnu poziciju: Period prolepšavanja i zaljubljivanja je za uglom!

 

Jarac

 

Oni koji su rođeni u ovom znaku su zahtevni, često cene mir i privatnost, tako da pre svega misle o stvarima koje nisu povezane sa potrebom da izađu i druže se sa drugim ljudima. Jačevi su skloni koncentraciji i meditaciji, tako da će im se svideti neki "Smart" poklon:"Smart" gadžeti, igre - kao što mah-jong ili šah, čvrste knjige. Dobra stvar je odeća, olovka, jednostavan i robustan sat, nešto što sutra ne izlazi iz mode.

 

Vodolija

 

Vodolija je uvek inspirisana novinama: oni će ceniti najnovije smart telefone, svež bestselere. Glavna stvar je da to bude u svetlu trendova. Evo nekih reči koje vas mogu asocirati na omiljeni poklon za Vodolije - "prostor", "pokret", "kreativnost", "zvezdica", "atmosfera", "astrologija". Takođe, teško možete pogriješiti ako se kladite na originalnom poklon: knjiga recepata jela od tortufa, CD sa muzikom, eksperimentalni miris ili "magična" lampa koja simulira svetlost izlazećeg sunca.

 

Ribe

 

Glavni kriterijum - sve što prevazilazi obične, praktične standarde: atlas neba, ili tarot karte, orijentalne nargile ili aromatične lampe, prelepe sveće ili kineska "Knjiga promena", CD sa zvukom kiše za meditaciju ili raznobojni pesak, predmeti i ukrasi sa likom mitske životinje - zmaj ili jednorog. Oni rođen u znaku Ribe će ceniti estetske poklone, ali žele da osete auru mistike - stvari koje će im omogućiti da se vrate na druge, lepe i misteriozne svetove.

makonda-tracker