Šta pokloniti, pitanje je sad

Horoskop otkriva i najintimnije želje: Novogodišnji poklon kao stvoren za vas i vaše najdraže

0
Ukoliko niste sigurni šta da poklonite vašoj omiljenoj osobi, horoskop vam može pomoći!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da voli sve što je "bliže telu", ili barem ima veze sa izgledom: sportska oprema i rekviziti, dobra odeća, make-up, predivan nakit ili mirisi. Dobra ideja je da jednom Ovnu uplatite časove u fitnes centru ili kurs joge, kurs za masažu, kozmetičke tretmane, ili poklonite novac za kupovinu u modnoj sportskoj prodavnici.

 

Bik

 

Odaberite poklon koji bukvalno možete držati u ruci i koji će trajati dugo vremena vlasniku: prelepu statuu, lampu, vazu ili čak nešto od nameštaja. Pogodno je sve ono što ima veze sa novcem: predivan kožni novčanik, kasica prasica, tiket za loto. Na kraju, nećete pogrešiti ako nešto od hrane dodate vašem poklonu: Bik je gurman i uživa u gurmanskim proizvodima, dobrom vinu ili divnom priboru.

 

Blizanci

 

Druželjubiv Blizanci cene dobre knjige, pretplatu na omiljeni časopis, novi pametni telefon ili zabavnu igru, naročito onaj koji zahteva dnevni um i misao. Oduševićete Blizance ukoliko im poklonite elegantno naliv pero, ili dnevnik sa ličnim inicijalima na koricama. Konačno, imajte na umu da će im se dopasti: roleri, skije ili čak avionska karta za neko putovanje.

 

Kineski horoskop za decembar 2016. godine: Zaigrajte strastveni tango od kojeg krv vri u žilama

 

Rak

 

Rakovi vole poklone sa malo nostalgičnim primesama: porculansku lutku, plišanog medvedića koji ih podseća na detinjstvo ili knjigu memoara neke slavne ličnosti. Odelo i proizvodi koji nude mirnu razonodu: pecanje, ili velika slagalica "Scrabble". Rakovi su često podložni vizuelnim zadovoljstvom - dobar kamkorder može da ih zadovolji. Na kraju, ne zaboravite bocu dobrog vina.

 

Lav

 

Kada birate poklon za Lava, setite se da ima bogatu maštu i konstantnu sklonost za luksuzom. On će sigurno ceniti sve što se odnosi na oblast luksuza: Prekrasan pribora i nakit, prelepi sat ili izuzetna uramljena mrtva priroda, album, miris Limited Edition... U svakom slučaju je bolje da bude mali, ali prava stvar: Lavovi ne tolerišu falsifikate.

 

Devica

 

Odaberite poklon koji je Devica praktično moći da koristi na dnevnoj bazi: lepu posudu, knjigu originalnih recepata, skup eteričnih ulja - lista se lako može proširiti. Oni koji su rođeni u ovom znaku često znaju dosta o biljkama, tako da im možete pokloniti luksuzni zatvoreni cvet ili objekat koji će ukrasiti vrt u vikendici. Ako vaša Devica ima kućne ljubimce, možete im pokloniti prelepi pribor. Na kraju, tražite ručno izrađene poklone ili nešto što je njihov hobi: mnoge Devoce su kolekcionari.

 

makonda-tracker