Za 2017. godinu

Veliki hladni horoskop koji podiže temperaturu: Ove zime, znak koji će sresti ljubav svog života je...

0
Stiže uspeh o kojem ste maštali! Velika promena na bolje očekuje nas tokom zime u 2017. godini.

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

Strelac

 

Ljubav

 

Saturn vam je otežavao celu godinu, a ni zimski meseci neće biti laki. Nije nemoguće da će na kraju biti neminovan i rastanak, ali ako je uzrok nepažnja od strane partnera, ili ljubomora, ako ste umorni od davanja, nemojte odugovlačiti sa konačnom odlukom. Ako tražite srodnu dušu, moguć je jedan važan susret. Osetićete sigurnost kakvu dugo niste imali pa se ne ustežite da otvorite srce.

 

Posao

 

Biće neophodne žrtve, dosta zalaganja, pa i ne naročito prijatnih kompromisa na poslu u toku ove zime. Ne zaboravite da je najvažnije da obavite svoj posao i da ne čekate uvek nagrade, pohvale i počasti. To ne znači da treba da se odreknete svojih uverenja, a ako baš želite da krenete drugačijim putem, vreme za to je baš od decembra do februara. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti u inostranstvu, a ako vas posao odvede u drugi grad, očekuje vas prijatno iznenađenje. Pripazite se zavidnih kolega, a zarada neće uvek pratiti i vaše poslovne rezultate.

 

Sreća i zdravlje

 

Sudbinski dodir sreće moguć je na samom početku zime, ali gubi svoju snagu tokom zimskih meseci. Od daljih rođaka stižu loše vesti, a administrativni poslovi ostaju nezavršeni zbog odlaganja. Budite spremni na talas umora i loše kondicije, osvežite se kratkim putovanjima ili izletima.

 

Jarac

 

Ljubav

 

Prijatni zvezdani aspekti se završavaju, ali to ne znači da počinju tmurni dani! Vaša ljubavna priča, naročito ako je otpočela tokom 2016. godine, ostaje vitalna i sveža i čak može postati sve vrelija kako hladni dani odmiču. Sva vaša nežna maštanja ostvariće se već u 2017. godini - setite se, ljubav pomera planine. Ako tražite ljubav, očekujte da srodna duša možda i ne bude iz vaše sredine. Spremite se na iznenađenja.

 

Posao

 

Dobra poslovna atmosfera preneće se iz 2016. u 2017. godinu, premda finansijski rezultati neće odražavati u potpunosti vaš profesionalni uspeh. Nije toliki problem u zaradi koliko u vašim troškovima, a priznajte da ste za neke od spornih situacija i sami krivi?

 

To znači da u prvim mesecima nove godine morate biti oprezniji, da ne verujete svemu što čujete "iz poverljivih izvora" i da ostavite makar i najmanje sume u štednoj kasici svakog meseca. Ako tražite posao, idealno je vreme da do kraja godine pošaljete svoju biografiju na važne adrese - ne potcenjujte nijednu priliku.

 

Sreća i zdravlje

 

U odličnoj ste fizičkoj formi, možete da radite i po 20 sati dnevno ali to ne znači da tako i treba da postupate. Odmarajte se, naročito vikendom, a mentalna energija čiju važnost ponekad potcenjujete obnavlja se najbolje u dugim relaksacionim tretmanima. Sreća vas čeka na putu koji već nekoliko godina odlažete.

 

Vodolija

 

Ljubav

 

Čak i najusamljenija vodolijska srca mogu se nadati velikoj ljubavi ove zime. Prelepa osećanja i čarobni svet ljubavi otvaraju se zahvaljujući novim poznanstvima ali i starim prijateljstvima koja prerastaju u nešto još čvršće, još toplije, još spremnije za budućnost.

 

Astro tema: Pogledajte i sami - evo gde je sreća!

 

Ako ste preživeli težak period i bolne dane, ostavite ih iza sebe i čvrsto zatvorite vrata za njima. Oni su prošlost, a budućnost i sreća su na tek jedan korak od vas. Ljubavni parovi koji već duže vremena zajedno žive doživeće prelepe trenutke u planiranju zajedničkih projekata, a svađa i sitnih razmirica biće manje nego ikad.

 

Posao

 

Vi nikad niste besposleni, suviše ste vredni za tako nešto. Međutim, energija s kojom ulazite u zimski period može vas odvesti u neizvesnost napuštanja posla i nesigurnu budućnost. Ako izdržite, svakako će vam se rizik isplatiti na finansijskom planu. Samostalni profesionalci mogu da očekuju profitne ugovore, a čak i ako ne raspolažete velikim novcem, rizikujte s ulaganjem. Ako nemate posao, očekujte sjajnu šansu.

 

Zdravlje i sreća

 

Sudbina vam retko pomaže, ali zima 2016/2017 je pravo vreme za dodir sreće. Moguće je da ćete upravo sada ostvariti svoju staru želju za nezavisnošću i to bez ikakve potrebe za lošim kompromisima. Fizička kondicija vam je odlična.

 

Ribe

 

Ljubav

 

Vreme je da izađete iz ljubavnih turbulencija! Da li je neophodno da napustite partnera, da započnete novi život, da sazrite u emotivnom smislu? Prihvatite te promene i završite s iluzijama, odsecite suve grane i pripremite se za lepše, drugačije proleće koje će nakon zime doći. Sigurno vam neće biti lako, ali konačno će vaša emotivna iskustva iznedriti novu spremnost za ljubav na drugačijem nivou, ispunjenu poštovanjem.

 

Posao

 

Previše zadataka, previše obaveza, premalo zabave i zadovoljstva? Ako se takvim tempom nastavi i početkom 2017. godine, ne ustežite se od promene posla. Ukoliko je atmosfera na poslu dostigla usijanje, ukoliko su šefovi prešli sve granice vašeg strpljenja, ukoliko ni finansijska nadoknada nije u srazmeri sa vašim zalaganjima, ne ustežite se od promene posla. Ali u tom slučaju, ustežite se od svih dodatnih troškova, dok se materijalna situacija ne stabilizuje.

 

Sreća i zdravlje

 

Za vas nema udara sreće ove godine! Ali to nije obeshrabrujuća vest. Za vas, sreća dolazi u vidu mentalne smirenosti i solidnog zdravlja, naročito ako izbegavate sve vrste preterivanja - u hrani, piću, pa i u uzdržavanju od hrane. zadataka, previše obaveza, premalo zabave i zadovoljstva? Ako se takvim tempom nastavi i početkom 2017. godine, ne ustežite se od promene posla.

makonda-tracker