Za 2017. godinu

Veliki hladni horoskop koji podiže temperaturu: Ove zime, znak koji će sresti ljubav svog života je...

0
Stiže uspeh o kojem ste maštali! Velika promena na bolje očekuje nas tokom zime u 2017. godini.

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

Lav

 

Ljubav

 

Divan period na emotivnom planu - ako ste spremni da planirate zajedničku budućnost s partnerom, vreme je idealno. Pravi je trenutak da ljubav trijumfuje, da uživate u tome koliko je dobar osećaj voleti onoga ko te voli. Pozitivan period za zaljubljene donosi dobre vesti i za one koji tek traže srodnu dušu. Ljubavnu vezu tražićete na osnovu zrelosti i ozbiljnosti, a usamljena srca treba da se ove zime klone puke zabave. Ako ste imali porodičnih nesporazuma, vreme je da stavite tačku na njih i posvetite se budućnosti.

 

Posao

 

Ako ste zaposleni u firmi, očekujte manji rast zarade ili neki drugi vid priznanja za vaše zasluge. I kolege će vam ukazivati poverenje i podršku, ali budite oprezni u saradnji s onima koji ne skrivaju liderske ambicije. Ako ste samostalni, biće dosta uspona i padova u vašem poslu tokom zimske sezone, ali vaša temeljna posvećenost nadoknadiće hirove tržišta. Nezaposleni moraju biti uporni, prve prepreke ne smeju vas obeshrabriti. Na finansijskom planu, ne zalećite se i ne upuštajte se u veće poduhvate ili pozajmice nego što možete da izdržite. Sa kupovinama, štedljivo!

 

Sreća i zdravlje

 

Odlično vreme za vas! Uz ljubav i posao, i sreća će vas pogledati milim očima, a vi ćete zato izgledati barem deset godina mlađe. Ipak, ne preterujte s fizičkim naporima. Osim ukoliko, hm, u fizičke napore ne ubrojimo i seks. U tom slučaju, bez ustezanja, molimo.

 

Devica

 

Ljubav

 

Godina 2016. sigurno je pripala - vama! Mnogi rođeni u ovom znaku upoznali su toliko pozitivnih ljudi i stekli tolike prijatelje da je sigurno rođeno i mnogo ljubavi. Da pogađamo, da li - letnjih? Vaš je zadatak da i u zimskim danima tu ljubav sačuvate i razvijate je na uzajamnom razumevanju, na zajedničkim hobijima, na želji da otpočnete zajednički život.

 

Ako mislite da je za to isuviše rano, zapamtite da će sada započete priče biti ključne za vaše sledeće tri godine. Ovo je nebo pod kojim ne možete pogrešiti. Ako tražite novu ljubav, svakako morate krenuti i u novu sredinu i nešto radikalno promeniti u svom životu.

 

Posao

 

I na poslovnom planu, 2016. godina bila je povoljna za vas. Čak i ako ste bili nezaposleni sve do zimskih meseci, krajem godine će vam se osmehnuti sreća. Zaposleni uživaju u dobroj klimi na radnom mestu, mada ih je prvi deo godine prilično umorio. Jesen se završava u pozitivnom finansijskom skoru, a ako osećate da niste dovoljno nagrađeni u skladu s vašim naporima, nemojte se ustručavati da zatražite povišicu. Zvezde su na vašoj strani!

 

Sreća i zdravlje

 

Ove godine vas kondicija pomalo napušta, pa morate dati organizmu šansu da se oporavi, bilo da su u pitanju fizički ili psihički napori. Zato ne dozvolite da vas hladnoća spreči da boravite na svežem vazduhu i obavezno planirajte vreme za zimske sportove. Srećni momenat ove zime? Birokratski problem koji ćete konačno rešiti u svoju korist!

 

Vaga

 

Ljubav

 

Da, da, velike ljubavi se zaista često rađaju baš tokom zimskog perioda kad priroda u tajnosti priprema pupoljke koji će nas očarati u proleće, a dati plod u leto. Ako priželjkujete novu ljubav, naći ćete je na mestu na kojem do sada nikada niste bili. Ako ste u vezi, imaćete potrebu da pokažete ljubav snažnije nego ikada do sada, a sa srcem koje toliko voli, ova zima biće topla kao tropski dan. Spremni ste i na zajednički život, a svi vaši projekti odvijaće se lakše i jednostavnije nego u prošlosti. I u porodici će se poboljšati odnosi, a ženama koje priželjkuju bebu ostvariće se želja.

 

Posao

 

Vaša srećna faza počinje već u septembru 2016. godine i vodi mnoge pripadnike znaka u novu karijeru i nove poslovne poduhvate. Da, završiće se pobednički! Pretresite fioke i pregledajte i stare projekte, dobro je vreme za njihovo inoviranje i sprovođenje u delo. Ako tek tražite posao i ako se cele godine više izglednih situacija izjalovilo, pouzdajte se u zimske mesece. Čak i ako je u pitanju vaš lični poslovni poduhvat, ne ustežite se od investiranja.

 

Sreća i zdravlje

 

Poljubac sreće ove godine sleće na vaš obraz rumen od zime! Diploma, poziv na divno putovanje ili neočekivan susret koji će promeniti vaš život... vi birajte. Možda ćete čak pobediti i u nekoliko utakmica? Mediji? Neki počasni izbor? Samo čekajte i poziv će doći, najverovatnije posle Nove godine. Na zdravstvenom planu, sve je u redu, čak i ako ste duže kuburili sa zdravljem.

 

Decembar - komplikovan mesec, s kompleksnim aspektima: Uran je pokretač promena i obnove, a šta to znači za ljubav?

 

Škorpija

 

Ljubav

 

Nema velikih ljubavnih događaja u vašem životu ove zime i to je, za vas, događaj, zar ne? Želećete da se nešto promeni čak i ako imate predanog partnera koji vas voli, a posebno će vas mučiti težnja za novinama ako vam je površna veza koju održavate postala dosadna. Ako tražite novu ljubav, a ne uspevate da je ostvarite, potrudite se da održavate što toplije odnose s prijateljima - usamljenost nije vaše utočište ove zime!

 

Posao

 

Ako imate posao koji volite, uživaćete u ovoj zimi bez profesionalnih problema. Eventualne rasprave nastaće samo s jednom osobom iz radnog okruženja, ali ćete uskoro povratiti stanje ravnoteže u profesionalnom krugu. Ni finansije neće biti loše, mada se ne uzdržavate od troška - pre svega će vam se novac odlivati na porodične rashode. Ako tražite posao, ne donosite odluke pre januara, pa čak možete i da ih odložite za februar. To ne znači da treba da odbijate razgovore za posao, jer postoji mogućnost da propustite dobru priliku.

 

Sreća i zdravlje

 

Stići će vas umor krajem godine, pa morate odabrati dobar program rekreacije po svaku cenu. Sreća vas nije pratila tokom godine, ali tokom zimskih meseci možete očekivati povoljniji rasplet kako administrativnih zavrzlama tako i finansijskih poduhvata.

 

makonda-tracker