icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Za 2017. godinu

Veliki hladni horoskop koji podiže temperaturu: Ove zime, znak koji će sresti ljubav svog života je...

Stiže uspeh o kojem ste maštali! Velika promena na bolje očekuje nas tokom zime u 2017. godini.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Ljubav

 

Nažalost, zimski meseci neće doneti ljubavnu toplinu, suviše će biti snažan trag Jupitera na vašem emotivnom životu, piše Lovesensa. Njegov boravak u opozitu svakom znaku donosi iluzije, tako da mnoga zanimljiva poznanstva mogu da probude romantične nade ali i da donesu iznenadnu patnju.

 

Zvezde upozoravaju na oprez kad god osetite da vas hvata zanos koji ne umete da objasnite. Ovnovi u dugoj i snažnoj sentimentalnoj vezi proći će kroz ovaj period netaknuti, dok novopečene parove očekuju iskušenja i svađe tokom zime.

 

Posao

 

Jupiter će vam mrsiti konce i na poslovnom planu, a zima posebno neće biti povoljna za one koji traže posao. To svakako ne znači da ćete morati da čekate proleće da biste dobili prvu šansu, već samo da ćete morati da dobro procenite sve mogućnosti i predloge jer vam neki mogu doneti razočarenja.

 

Projekti će kasniti, intervjui za posao neće ni vama delovati ohrabrujuće ali zapamtite da je ovo kratkotrajni period. Srećnici koji imaju dobar posao ne treba da brinu za 2017. godinu, ali svi Ovnovi treba da razmisle o smanjivanju troškova. Ulaganja u domu planirajte vrlo oprezno.

 

Zdravlje i sreća

 

Sa Jupiterom u opoziciji, oslonite se na sebe i svoje snage, a ne na pomoć zvezda. Opuštajte se što više, ne preterujte sa fizičkim vežbama, već poradite na relaksaciji i meditaciji. Odupirete se potrebi za dodatnim kalorijama, pronađite odgovarajuću alternativnu terapiju za prolazna tužna ili depresivna stanja, ne zaboravite da je zima ipak - samo jedno godišnje doba i da će se brzo vratiti u fizičku i mentalnu formu!

 

Bik

 

Ljubav

 

Za mnoge Bikove 2016. godina bila je ključna godina ljubavi! Ukoliko i u 2017. godinu zakoračite zajedno sa svojim partnerom, romantičnih dana neće nedostajati tokom zime. Moguće je da ćete baš tokom hladnih meseci odlučiti i da zasnujete zajednicu, pa čak i da planirate bebu. Izbegavajte sitne svađe koje će narušiti harmoniju jer vam zaista nije potrebna atmosfera nesigurnosti ukoliko su bazična pitanja rešena na obostrano zadovoljstvo.

 

Slobodni Bikovi treba da se orijentišu na zabavu i dobar provod a ne na poznanstva "koja obećavaju". Potraga za partnerom neće doneti uspeh, ali dobar provod i zabava mogu biti divna pozadina za neočekivani sudbinski susret. Zima je za vas vreme kreacije i inspiracije a ne realizacije.

 

Posao

 

Na poslovnom planu sve teče odlično, a zvezde savetuju da nastavite sa novim profesionalnim projektima poput onih koje ste forsirali u 2016. godini. Otvara se mogućnost veće zarade, pa je vreme da planirate ostvarenje jedne svoje velike želje koju dugo odlažete. To ne znači da treba zaboraviti na štednju, ali malo opuštanje mogu sebi da dozvole samostalni profesionalci i oni koji su od skoro počeli novi biznis. Ukoliko nemate posao, nipošto ne odustajte od prijava i odlazaka na razgovor. Velike su šanse da do kraja godine dobijete zanimljiv poziv i dobru ponudu za posao.

 

Zdravlje i sreća

 

Planeta sreće - Jupiter - donosila vam je uspeh u 2016. godini tako da ste ostvarili brojne ideje i snove. Nastavite tako i na početku 2017. godine samo bez pomoći srećnih zvezda - neće biti tako teško! Put u inostranstvo donosi vam dobre pomake, a moguća su i pozitivna razrešenja nekih pravnih zavrzlama koje su vas mučile. Na fizičkom planu, mučiće vas zima i prehlade ali će mentalna kondicija biti izuzetno jaka. Radićete s lakoćom, čak i kad se poslovi oduže preko svake mere.

 

Blizanci

 

Ljubav

 

Najzad olakšanje na ljubavnom planu, sloboda da se prepustite iskrenim emocijama. Da li je bila reč o udaljenosti, raspravama ili nekom nerazumevanju? Tek, s partnerom se odnos maksimalno poboljšava, a emotivni ciljevi su najzad u dostižnoj udaljenosti. Bez obzira na to da li ste zainteresovani za novu ljubavnu priču ili za osveženje stare strasti, 2017. godina će vam omogućiti divne, romantične trenutke. Novo prijateljstvo može se preobraziti u novu ljubav, a onaj tihi realista u vama kojeg potiskujete podsetiće vas da je ljubav na temeljima prijateljstva najsnažnija.

 

Posao

 

Nastavljaju se veliki napori na poslu, dugi radni dani, pa čak i vikendi. Ipak, biće i daška osveženja na profesionalnom planu, a neki nesporazumi će se najzad razrešiti. Ako ste slobodni profesionalac, možete očekivati važan ugovor i dobre klijente. Ako radite u kompaniji, očekujte nekoliko dobrih poslovnih poduhvata i adekvatnu, obećavajuću zaradu. Investicije će vam se isplatiti, a ako ste u potrazi za poslom, vaš glavni kvalitet na intervjuima biće samouverenost.

 

Zvezde otkrivaju: Ovih 5 znakova imaće nezaboravan decembar!

 

Sreća i zdravlje

 

ajzad će zvezde prestati da vam mrse konce sreće! To ne znači i razrešenje pravnih zavrzlama, za to ćete morati da sačekate leto, ali na poslovnom planu završava se neprijatno razdoblje od dve godine koje vas je dodatno iscrpljivalo. Posvetite se oporavku od stresa i radosti života i izbegavajte pažljivo pesimistične priče.

 

Rak

 

Ljubav

 

Izbegavajte važne emotivne odluke tokom zime! Ovo nije vreme da zasnivate porodicu, selite se kod partnera, planirate potomstvo. Vodite računa da se sitne svađe ne pretvore u ozbiljan sukob pa čak i raskid. Ako je glavni povod vaših razmirica partnerova ljubomora, možda je ipak bolje da se mirno rastanete? Usamljeni Rakovi ne treba da se zaleću u novim poznanstvima. Ne pristajte na vezu u kojoj vidite da vas partner ne prati, ne deli vaše oduševljenje, ne razume vaše ideale. U prijateljima ćete imati dovoljan emotivni oslonac dok ne prođu ledeni ljubavni dani.

 

Posao

 

Ako vam je u 2016. godini pretila opasnost da izgubite posao ili vam se zarada upadljivo smanjila, ne smete dozvoliti da vas nervoza natera da dignete ruke od svega. Ne rizikujte sukob s poslodavcem niti s kolegama, jer mogućnosti za novo zaposlenje nisu za zavidnom nivou. Najbolje je da za sada održite nepromenjeno stanje na poslu, smirite se i smanjite troškove. Ne planirajte zaduživanje, kredite ni druge novčane rizike.

 

Sreća i zdravlje

 

Izuzetni radni napori i brige u proteklim mesecima mogu doneti i psiho-somatske tegobe. Ako ste neke simptome ignorisali, to vas može dovesti do ozbiljnih problema. Ovo naročito važi za ženske pripadnike znaka. Mentalne tegobe i emotivni pritisak najlakše ćete otkloniti fizičkim vežbanjem - telo leči um! Ne očekujte da vam srećne zvezde reše velike probleme, ali sitna zadovoljstva poput kraćih puteva, lepe prepiske i tople porodične atmosfere obradovaće vas, naročito krajem zimskog perioda!