Sedmica potresa

Astro upozorenja uoči punog super Meseca: Budite spremni na OVO do 13. novembra

0
Eh, Rakovi, kao što vam je poslovni život prilično zakomplikovan, tako vam nije lako ni kada je ljubav u pitanju...

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Posao: Odvajanje Venere od Saturna znači da ste empatični i da pažljivo birate društvo u kojem se nalazite, jer jako utiču na vas. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet, ali je krajnje vreme da se suočite sa realnošću.

 

Ljubav: Mars, vladar polja partnerstva, sredinom nedelje menja znak što će dovesti do bitnih promena u ljubavnom životu. Ne samo da će se promeniti uslovi vašeg emotivnog života, nego će i partner imati nove potrebe.

 

Zdravlje: U ovom periodu postoji mogućnost ispoljavanja hroničnih bolesti. Zato pojačajte imunitet, uzimajte više vitamina...

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Najzad su poslovni problemi za vama, ili vi to tako vidite, zbog nemogućnosti spaljenog Merkura da analitički sagleda stvari. Međutim, slobodno krenite promenama u susret, jer su neminovne čim Mars, vladar Škorpije uđe u znak Vodolije, kada će se dogoditi sasvim novi uslovi u vašem poslovnom životu.

 

Ljubav: Venera, vladar sedmog polja, konačno odlazi od Saturna, što je znak popuštanja tenzija i smirivanja problema u emotivnom životu. Trenutno ne vidite mogućnost poboljšanja zbog čega ste nepotrebno okrenuti događajima iz prošlosti.

 

Zdravlje: Manji problemi sa grlom i prehladom.

 

Drage dame, vreme je da dobro razmislite: Ovaj horoskopski znak je najgori muž! (FOTO)

 

STRELAC

 

Posao: Ne planirajte novi posao tokom ovog perioda, jer je Veneri potrebno još malo vremena da ode iz konjunkcije sa Saturnom i da vam bitno olakša uslove poslovanja. Budite strpljivi, tolerantniji, učite stvari koje nisu svojstvene vašoj prirodi i uskladite ih s Vagom, znakom koji je domaćin Jupiteru, vašem vladaru.

 

Ljubav: Spaljeni Merkur, vladar sedmog polja, trenutno je u vašem dvanaestom polju, što ukazuje na sklonost ka pogrešnim procenama, zabunama i lošim informacijama koje dobijate o partneru.

 

Zdravlje: Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica.

 

JARAC

 

Posao: Pod povoljnim aspektima Jupitera i Saturna, u ovom periodu očekuje vas izvestan priliv novca ili dobijanje novog, bolje plaćenog posla. Kako se Jupiter nalazi u vašem polju karijere, potrebno je da pokažete i dokažete svoje sposobnosti osobi koja je hijerarhijski iznad vas.

 

Ljubav: Stabilnost veze ne meri se koliko je ko uradio, već koliko se ko trudi. Ne budite sitničavi, svađalački nastrojeni, ni ljubomorni jer to samo zagorčava život i vama i partneru. Rešenje je u toleranciji i poverenju.

 

Zdravlje: Kako ste skloni raznim preterivanjima, poželjno je da budete umereniji i da ne uzimate lekove na svoju ruku.

 

VODOLIJA

 

Posao: Spaljeni Merkur u polju karijere ukazuje da loše rezonujete, da niste dobro organizovani i da propuštate bitna događanja na poslu. Proširite sektor interesovanja i obnovite komunikaciju sa osobama s kojim ste nekada poslovno sarađivali.

 

Ljubav: Partnera opterećujete sitničavošću i prebrojavanjem postupaka koji su bitni u vezi. Takvo ponašanje odvešće vas na pogrešan put. Pokušajte da se promenite, jer će u suprotnom veza biti u ozbiljnoj krizi.

 

Zdravlje: Hipohondrični ste, ali ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti.

 

RIBE

 

Posao: Iako je Jupiter povoljno postavljen, mnogi pripadnici znaka nalaze se u totalnom haosu, što zahteva kompletnu promenu načina poslovanja. Od 10. novembra očekujte veće nesporazume i probleme na poslu.

 

Ljubav: Spaljeni Merkur, vladar polja koje opisuje vašeg partnera, ukazuje na pogrešne procene i nesporazume. Ne obraćajte pažnju na glasine niti stvari koje ne možete da proverite.

 

Zdravlje: Pazite se povreda donjih ekstremiteta.

makonda-tracker