Sedmica potresa

Astro upozorenja uoči punog super Meseca: Budite spremni na OVO do 13. novembra

0
Eh, Rakovi, kao što vam je poslovni život prilično zakomplikovan, tako vam nije lako ni kada je ljubav u pitanju...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Period počinje prelaskom Marsa preko stepena svoje egzaltacije što vas stavlja u privilegovan položaj u odnosu na većinu događaja na poslu. Kako je kreativnost naglašena, na šta ukazuje Venera u vašem devetom polju, okrenite se više umetnosti. Zaboravite konflikte iz nedavne prošlosti i okrenite se budućnosti.

 

Ljubav: Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja, jer Mesec u desetom polju više skreće pažnju na poslovni nego na emotivni život.

 

Zdravlje: Nervna razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. Smirite živce i bavite se nekim hobijem.

 

BIK

 

Posao: Prisustvo Venere u osmom polju nagoveštava neočekivano povoljne poslovne pogodnosti i veliku finansijsku dobit. Zato je potrebno da se dobro organizujete i pazite na svaki detalj.

 

Ljubav: Izbegavajte impulsivne reakcije koje donosi Mars, vladar sedmog polja, a pogotovo tokom narednih dana kada se spaja sa Mesecom, koji polako izlazi iz kvadrata sa Jupiterom, prenoseći ga na Mars. Kvadrat Marsa i Jupitera uvek donosi moralna dileme, neretko i skandale, što zahteva veliku opreznost.

 

Zdravlje: Energiju rasipate na sve strane, što može dovesti do velike iscrpljenosti, ali i bolesti.

 

BLIZANCI

 

Posao: Budite veoma oprezni s novcem, jer postoji mogućnost finansijskog gubitka, odnosno da vaši poslovni partneri zarade, a vi izgubite. Merkur u Škorpiji ukazuje da vidite ono što biste želeli, a ne ono što jeste.

 

Ljubav: Mlađi i slobodni predstavnici znaka, pod simbolikom Venere i Saturna u sedmom polju, najverovatnije će uploviti u bračne vode. Blizanci koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi najzad će uspeti da raščiste probleme u odnosu sa voljenom osobom, a koji su pretili da ugroze vezu.

 

Zdravlje: Najveću pažnju obratite na stomačne tegobe koje su već postale hronične.

 

Pogledajte na sat: Šta radi vaš horoskopski znak između 6 i 8 ujutro?

 

RAK

 

Posao: Očekuju vas velike promene na poslu. Mesec početkom perioda prelazi preko Marsa ukazuje na povišen adrenalin koji vas može navesti na ishitrene i neoprezne odluke. Zato sa kolegama budite strpljivi i uzdržani.

 

Ljubav: Kao što vam je poslovni život prilično zakomplikovan, tako vam nije lako ni kada je ljubav u pitanju. Mesečev prelazak preko Marsa i te kako vas potresa u komunikaciji sa voljenom osobom. Partner neće burno reagovati smo ukoliko vi uspete da se suzdržite.

 

Zdravlje: Kako je nervni sistem delimično uzdrman, više se opuštajte, šetajte i boravite u prirodi.

 

LAV

 

Posao: Sve poslove pokušajte da završite tokom prvih dana perioda. Jer, od 10. novembra, kada Mars uđe u vaše sedmo polje, očekuju vas brojni nesporazumi, napetost i sukobi sa kolegama i poslovnim partnerima.

 

Ljubav: Od 10. novembra, ulaskom Marsa u vaše sedmo polje, odnosi sa voljenom osobom iznenada će se jako zakomplikovati. Tokom narednom perioda očekuje vas detaljno preispitivanje i redefinisanje odnosa sa partnerom. Sve nestabilne i učmale veze biće prekinute.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa hormonima i žlezdama. Vreme je da obavite određene analize.

 

DEVICA

 

Posao: Jupiter u polju novca, uz dobar aspekt sa Saturnom i Venerom, ukazuje na nove poslovne mogućnosti koje će povoljno uticati na vašu karijeru i finansije. S druge strane, Mars još nekoliko dana trigonom aspektuje znak Device, pa je krajnje vreme da iskoristite šanse iz prethodnog perioda.

 

Ljubav: Jupiter, vladar polja partnerstva, skladno aspektovan s Venerom nagoveštava kvalitetan period s partnerom. Ne razmišljajte o negativnim stvarima nego se bavite onim što unapređuje život.

 

Zdravlje: Nekontrolisano konzumiranje hrane može dovesti do zdravstvenih problema.

 

makonda-tracker