Vatromet romantičnih strasti

Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

0
Spremite se za talas ljubavnih avantura, za period poslovnih dostignuća...

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

Posao

 

Možete da računate na promene u komunikaciji sa nadređenima i saradnicima. Šefovi vas generalno vole jer imate originalne ideje i aktivno učestvujete u timskom radu. Neki saradnici i kolege zbog toga mogu biti ljubomorni, ali to prikrivaju. Vama nije problem da sa svima održavate solidne odnose. Krajem meseca lako možete dobiti priliku za napredovanje ili promenu uslova pod kojima radite.

 

Ljubav

 

Najzanimljivija dešavanja vam dolaze preko kruga prijatelja. Budite maksimalno društveno aktivni, izlazite, posećujte klubove, izložbe, javne događaje i bićete zapaženi. Možete veoma lako proširiti krug poznanika, samim tim se nižu i razne prilike za flert. Počeli ste da obraćate pažnju na jednu osobu koju ste do skoro smatrali prijateljem. Sada vas privlači i gledate je sasvim drugim očima. Može se reći da ste na slatkim mukama...

 

Zdravlje

 

Prilično dobro ste raspoloženi, dovoljno aktivni i generalno se osećate jako dobro. Mogući su manji problemi sa cirkulacijom za starije pripadnike ovog znaka. Povedite računa o redovnom unosu magnezijuma, kao i o svojim mišićima, kostima, zglobovima. Posvetite se aktivnostima koje volite i koje vam prijaju i bićete zadovoljni. Može se reći da ste puni snage i vitalnosti!

 

JARAC

 

Posao

 

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili imate tako nešto u planu, početak meseca je veoma povoljan. Preporuka je da taj period iskoristite za planirana putovanja. Druga polovina novembra je povoljna za sve one koji su na višim pozicijama. Vaša sposobnost za organizaciju dolazi do izražaja i možete imati veoma dobre odnose sa svojim podređenima ali i pretpostavljenima. Maksimalno ste posvećeni poslu ali sa određenim ciljem.

 

Ljubav

 

Tokom novembra je ljubav za vas u kategoriji "može, a i ne mora". Ako već imate partnera, situacija je nešto lakša jer je on navikao na faze u kojima ste skloni udaljavanju. Ne pokazujete svoje emocije dovoljno, više ste okrenuti sebi. Ukoliko ste slobodni, niste preterano angažovani oko sticanja novih poznanstava. Moguće je da vam se neki vaš poznanik ili prijatelj udvara, ali vi mu ne uzvraćate pažnju.

 

Zdravlje

 

Vi ćete se tokom novembra mučiti sa svojim hroničnim problemima. Jedan od njih je svakako problem sa kičmom koji verovatno imate već godinama. Ukočenost i bolovi su samo neki od smetnji. Nikako nemojte da podižete težak teret, čuvajte svoju kičmu! Mogući su problemi i sa manjkom kalcijuma u organizmu. Zubi su vam takođe osetljivi. Koža je suva, peruta se, a to ne zaobilazi ni kožu glave. Posvetite više vremena nezi.

 

Iz dana u dan, do 7. novembra: Nećete ni biti svesni koliko će naizgled male promene vama zavladati

 

VODOLIJA

 

Posao

 

Početkom novembra možete vratiti neki dug ili se rešiti kredita. Kako mesec odmiče, sve ste više usmereni na velike planove koje imate u vezi svog posla. Ukoliko čekate nečije odobrenje ili neki zvaničan dokument, možete biti pod pritiskom. Uvek vam nešto nedostaje i kao da ste čitav mesec na korak od rešenja koje nikako da stigne. Na kraju ćete ipak uspeti da rešite spornu situaciju.

 

Ljubav

 

Probleme koje ste imali sa ljubomorom polako rešavate. Otklonićete neke svoje sumnje i doći do zaključka da ste određene situacije pogrešno protumačili. Druga polovina novembra je povoljna za romantično putovanje sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim avanturama. Ukoliko ste slobodni, može se desiti poznanstvo sa osobom iz inostranstva i početak veze na daljinu. Veoma ste optimistični u vezi zajedničke budućnosti.

 

Zdravlje

 

Postepeno dolazite do rešenja za neki zdravstveni problem. Imate sasvim dovoljno energije da funkcionišete onako kako želite. Ipak, povedite računa kada je u pitanju masna hrana. Imate predispozicije za povišen holesterol. Za svaki slučaj, posetite lekara i proverite svoju krvnu sliku. Preporuka je i da ne preterujete sa alkoholom. Umerena fizička aktivnost će vam prijati.

 

RIBE

 

Posao

 

Okrenuti ste finansijskim problemima. Moguće je da ćete privremeno rešenje naći u pozajmici ili kreditu. Povedite računa da se ne zanesete i da ne uzmete u zajam sumu koju kasnije nećete moći da isplatite. Važno je da zadržite sposobnost za realnu procenu. Povoljan period za one koji se bave paralelnim poslovima, dobro funkcionišete na dve različite strane. Važno je da ipak ostanete sa obe noge na zemlji.

 

Ljubav

 

Druga polovina meseca donosi bračne probleme. Svaka svađa se vrti oko ljubomore i nepoverenja. Partner i vi samo prebacujete optužbe jedno na drugo, ne nalazite priliku da razgovarate smireno. Ukoliko ste slobodni, dopada vam se neko ko nije. U velikom ste iskušenju da uđete u tajnu vezu, najverovatnije sa Škorpijom. Situacija se ipak ne razvija onako kako ste priželjkivali.

 

Zdravlje

 

Tokom novembra ste skloni autodestruktivnom ponašanju. Neredovna ishrana, nedostatak sna, preteran unos alkohola i cigareta mogu biti samo neki od izvora zdravstvenih problema. Ako nastavite sa neodgovornim ponašanjem, dovešćete sebe do većih problema. Preporuka je da malo usporite i da više vremena odvojite za sebe. Problemi neće nigde pobeći, a dok ih ne rešite treba da se potrudite da ostanete zdravi, ne da radite protiv sebe.

makonda-tracker