Mars u Jarcu

Moćna poruka neba: Kada TAČNO počinju dugo iščekivana ljubavna dešavanja?

0
Mars, planeta akcije i seksualnosti, ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu...

 

Rakovi, Lavovi, Device...

 

foto: Profimedia

RAK

 

Pozicije planeta akcije i moći opominju da će partner pokušati da vam nametne svoju volju. Krajem nedelje, vreme mladog Meseca, vladaoca vašeg znaka, veće su šanse za ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, moguće sa nekim Bikom ili Škorpijom.

 

LAV

 

Mars i Pluton prelaze preko vašeg šestog astrološkog polja donose vam dosta angažovanja na poslovnom planu, ali i nervoze, zbog čega bi trebalo da izbegavate stresne situacije. Oko 1. oktobra, obratite više pažnje na dokumenta, ključeve, kartice.

 

DEVICA

 

Planete akcije i erotike u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, pod uticajem Neptuna, nagoveštavaju mogućnost zaljubljivanja u nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže. Krajem nedelje, izbegavajte nepotrebne troškove.

 

VAGA

 

Ojačan Mars, a oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere upozoravaju da ljubomora može da bude razlog rasprava s partnerom. U vreme mladog Meseca u vašem znaku, krajem nedelje, mogući su problemi sa zglobovima, zubima ili kožom.

 

ŠKORPIJA

 

Pozicija vaših vladalaca, Marsa i Plutona, pod uticajem Jupitera, opominje da pazite da ne postanete predmet trača ili ogovaranja, naročito ako ste dama. Venera u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim, naročito u društvu suprotnog pola.

 

STRELAC

 

Osoba sa kojom ste nekada bili vrlo bliski, sredinom perioda verovatno će pokušati da stupi u kontakt s vama. Pozicija Venere, planete ljubavi, može da vam donese tajnu romansu sa umetnikom ili osobom koja nosi uniformu na radu.

 

JARAC

 

Mars i Pluton u vašem znaku čine vas aktivnijim na poslovnom i ljubavnom planu, ali trebalo bi da povedete više računa o pravnim aspektima ugovora. Krajem nedelje, moguć strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

 

Šta se krije u prošlim karmama: Koji je vaš kamen spoticanja na putu ka pravoj ljubavi?

 

VODOLIJA

 

Pozicija Marsa i Plutona u astrološkom polju tajni i prepreka, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. Krajem nedelje, možete da dobijete poziv za saradnju od nekoga koga veoma cenite.

 

RIBE

 

Bilo bi dobro da detaljnije precizirate dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. Venera pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, može da vam donese udvaranje osobe koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili često putuje zbog posla.

 

Ukoliko vam je u natalnom horoskopu Mars u Jarcu, vi ste neko ko jako poštuje tradiciju i trudi se da održi dobre odnose sa svim članovima porodice, kao i šire familije. Veliki ste patriota, zbog čega vam je teško da se odvojite od svojih korena, zavičaja i rodbine. Hladnokrvni ste i osvetoljubivi, uporni, hrabri, izdržljivi, nezavisni i samostalni.

makonda-tracker