Mars u Jarcu

Moćna poruka neba: Kada TAČNO počinju dugo iščekivana ljubavna dešavanja?

0
Mars, planeta akcije i seksualnosti, ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada Mars uđe u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline, 27. septembra 2016. godine, počinje period snažnog razvoja u poslu, ali i ljubavnih dešavanja! Istog dana, posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton, simbol moći, velikog bogatstva i harizme, kreće direktnim hodom preko Jarca, donoseći poboljšanje situacije na finansijskom planu.

 

Ove planete će tokom meseca obrazovati i konjunkciju, aspekt koji još više pojačava njihove uticaje što će najviše osetiti osobe koje se bave medicinom (hirurzi, stomatolozi) ili rade u policiji i vojsci. Početkom perioda Mars obrazuje izazovan aspekt s Jupiterom, planetom prosperiteta, a krajem nedelje i kvadrat s mladim Mesecom u Vagi, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na odredbe ugovora, a prolongirati pravne procese, ročišta, suđenja i slično.

 

Oko 1. oktobra, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i partnerovom posesivnošću, naročito ako ste dama. Sekstil sa Neptunom, planetom mašte, inspiracije i zanosa, pogoduje umetnicima, naučnicima, farmaceutima, kao i zaposlenima u turizmu i marketingu.

 

Trebalo bi obratiti više pažnje na zdravlje kostiju, zglobova, naročito kolena, zube i kožu. Uticaj Marsa iz Jarca osetiće svi znaci, najviše muški i mlađi Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, a nešto manje Vage, Bikovi i Rakovi.

 

Nemojte da birate na eci peci pec: Ovaj horoskopski znak nek ne prilazi Vagi!

 

OVAN

 

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ako nosite uniformu na radu. Oko 1. oktobra, uzdržite se od naglih reakcija i nesmotrenih izjava.

 

BIK

 

Pozicije vašeg vladaoca, Venere, u astrološkoj kući ljubavi i Marsa i Plutona, simbola strasti i erotike, najavljuju mogućnost strastvenog susreta sa nekim ko često putuje zbog posla. Krajem nedelje, mogući su problemi sa zglobovima ili kožom.

 

BLIZANCI

 

Naglašeno astrološko polje finansija u kome se nalazi Mars pod uticajem Neptuna, planete zanosa i mašte, donosi vam finansijske dobitke, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, pisanjem plesom, glumom.

 

makonda-tracker