Uporedni ljubavni horoskop

Nemojte da birate na eci peci pec: Ovaj horoskopski znak nek ne prilazi Vagi!

0
Vaga je veoma nežna i romantična... Pored koga će živati kao u najlepšoj bajci?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vaga i Ovan

 

Vaš odnos bi mogao izgledati kao odnos između Tarzana i Džejn. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da se vas dvoje međusobno prepoznajete po snažnom erotizmu kojim zračite. Kada se nađete, vi čete uživati u svakom zajedničkom trenutku. Ali, ako je vaš seksualni odnos sjajan dok traje, to se ne bi moglo reći za vaš zajednički život. Pošto ste vi sebični, nećete biti u stanju da ispunjavate sve želje razmaženom partneru. U svakom slučaju, kada je ovakva veza u pitanju, bolje je da je muškarac Ovan.

 

Vi kao plamen na partnerovom lakom vetriću je nešto najprijatnije, jedan podstiče drugoga. Međusobna igra je laka, emotivna i erotska veza je zanimljiva. Međusobni kontakti su vam usmereni i među vama postoji nežna pažnja i povjerenje. Vi ste osetljivi na prigovore, a vaš partner na provokacije, vi ćete lako stvar dramatizovati, a vaš partner će teže stvar zataškati. Zato vam je veza u mladosti kritična, ali zato u starosti sigurna. Milovanje i predigra su vam važniji su od glavnog čina, a kraj se može opisati kao spoj vatre i slame.

 

Vaga i Bik

 

Vi ste oboje pod jakim uticajem Venere i izvrsno se slažete, kako u ljubavi tako i u seksu. Oboje ste pomalo razvratni kad ste zajedno, iako je, mora se reći, partner taj koji će uneti neke novine u seks. Vi ste po prirodi verni, a partner kome je neprestano potreban duševni mir može u tom pogledu biti potpuno spokojan. Vaša veza je puna ljubavi! Vi kao zemljano brdo ste malo pregrubi da bi osetili partnerovo lahorasto milovanje. Vaša strast je duboka, teretna i brutalna, a fine emocije partnera to ne podnose i vi mislite da je to partnerovo prenemaganje.

 

U prigodama veselja i zabave, kao i zadovoljstva, nađete se na istom frontu samo ako ne odete predaleko. Vi volite punu kuću stvari, a partner ne zna štedeti novac, i evo razloga za male razmirice. Seksualni odnos nije uzbuđujući ali je za oboje relaksirajući. Ipak se vaša veza može dugo održati jer vi ne zahtevate mnogo, a partner neće da intimne stvari izađu u javnost.

 

Vaga i Blizanci

 

Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni i možete jedno drugom recitovati poeziju da bi izrazili svoja najdublja osećanja. Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom. Ukoliko muškarac Blizanac nadje ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, počećete kao lako poznanstvo, obično sa neke žurke, a brak nastupa nepredvidjeno.

 

Na ulici ste uvek ispod ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kući nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, ljubljenje, kao i seksualni odnos, nekako suvi, kao dim na vetru. Međutim, zbog samog erosa nećete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

 

Srećan rođendan vazdušnom znaku izraženog intelekta i pronicljivog uma!

 

Vaga i Rak

 

Kada se jednom osetite, vas dvoje možete biti sjajni ljubavnici. Međutim, problem je u tome što nijedan od vas nije spreman da rizikuje, tako da se može desiti da prođe voz dok neko od vas prvi da inicijativu. Vaš medjusobni odnos je promenljiv, jednog dana je savršeno, da ne može biti bolje, dok sutradan može biti pravi užas! Ženi Vagi može u potpunosti odgovarati muškarac Rak. Obrnuto, žena Rak ne može do kraja biti zadovoljna vazdušastom Vagom, koja nije u stanju da joj pruži tako potreban osećaj sigurnosti. Vi, kao izvor i partner, kao lahor se očito milujete, oba ste mekani i emotivni i jednako se bojite da vaša intima ne izađe na pijacu. Zato kod vas dvoje i klimavi brak može dugo da traje.

 

Sve je u vašoj kući na mestu, i orman i sto, ali krevet može biti problematičan. Kvadratura VE: MO naročito hladi odnose. Ipak se vas dvoje trudite za kompromis služeći tradiciji, javnom glasu i sudbini dece. Oko kuće se jednako starate, vi se ljutite na lakomislenost, a partner na vaše popuštanje. Erotski odnosi nisu vam baš uredni i postoji razlika u tempu. Patite bez potrebe, zamišljate nesreće, ne verujute da i partner dovoljno trpi. Sreća je da ne zahtevate ono čega nema, i što vreme odmiče sve se više posvećujete deci i kući. Nevernost je kod oboje retka, iako su među vama veze dosta hladne.

 

Vaga i Lav

 

Vas dvoje se odlicno slažete, jer oboje volite i umete da uživate, volite luksuz i lepe stvari. Međutim, može vam se desiti da ne obraćate pažnju na mnoge tako obične stvari, pa nećete biti u stanju da te probleme razumno rešite. To može biti i razlog za raskid. U seksu ste idealni partneri. Čisti i jasni odnosi poverenja već pri prvom susretu vam blistaju u očima. Brzo sve otkrijete i poverite.

 

Strast vam nije na prvom mestu, a ni kasnije ne tražite sve finese erotske igre, iako ste oboje sposobni da doživite ono najviše. U braku vam je glavna pažnja usresređena na mogući glas u javnosti. Ako ste slučajno bez dece lako se može desiti da usvojite neko dete. Javna priznanja, rad u nauci ili umetnosti popunjavaju vam prazninu u duši, a ako toga nema, morate to potražiti kao turisti. U braku ostajete stalno verni i ophodite se međusobno sa neusiljenom pažnjom.

 

Vaga i Devica

 

Oboje imate iste želje, ali bi ih različito sprovodili u delo. Međutim, vaš odnos je kompromis. Ako žena Vaga sretne muškarca Devicu, njen emocionalni život biće na mnogo načina prikraćen. Mnogo bolje će proći muškarac Vaga sa nežnom i ženstvenom Devicom. Uopšte uzevši, vas dvoje niste loša kombinacija, jer vaša veza neće imati ni ekstremno loših ni ekstremno dobrih trenutaka.

 

Teško će se kod vas dvoje desiti prerani seksualni odnos. Jer kako da se zagreju lahor (partner) i žal (vi)! Najčešće se ovakve veze ostvaruju iz neke računice: radi zaposlenja ili imanja ili trgovine. Ljubite se kao deca, dublje uživanjene umete da potražite. Veze su značajne samo ako unutrašnje planete imaju dobre aspekte sa SO partnera. Ako je VE i ME u aflikciji vezu od početka prati laž, i neverstvo je normalna posledica.

 

makonda-tracker