Nikome strartna pozicija nije ista

Šta se krije u prošlim karmama: Koji je vaš kamen spoticanja na putu ka pravoj ljubavi?

0
Često mislimo da mnogo toga znamo o ljubavi, ali nakon nekoliko meseci ili godina veze, shvatimo da to nije tako. Sve zavisi od toga koliko ćemo istražiti šta stoji iza i koliko želimo da vidimo stvarnost naše veze...

 

Primer odnosa Viktorije i Damira

 

foto: Shutterstock

Viktorija i Damir imaju jako dobre poslove i na tom su planu veoma uspešni. Iz karte se vidi da Viktorija u vezama ne traži toliko ljubav koliko samokažnjavanje, jer misli da nije dovoljno vredna. Zato je sve veze koje su joj bile dobre prekidala, a tražila je one u kojima je doživljavala uvrede. Iz analize

 

Damirove karte moglo se videti da je bio zaljubljen u sliku savršene žene koja bi trebalo da je pokorna, nasmejana i dobra, odnosno on nije prihvatao Viktoriju kakva ona jeste već je hteo idealnu ženu...

 

Damir bi dobijao histerične napade kada bi ona izlazila iz njegovih zacrtanih okvira, jer je njegova slika žene bila narušena. O toj situaciji Damir nije mogao da razgovara, a Viktorija koja je bila svesna te situacije nije imala snage da prekine samokažnjavanje jer bi u tom slučaju morala da promeni svoje shvatanje ljubavi, a to u najvećem broju slučajeva nije lako.

 

Ljudi se ne odlučuju na promene jer to znači promenu načina života, pogotovo u ljubavnom životu u kojem se više ne mogu vraćati počiniteljima.

Viktorija je nakon dve godine maltretiranja izašla iz te veze. Sve ove situacije na prvi pogled ne mogu biti iščitane jer mi vidimo pozadinu zaljubljivanja tek iz natalne karte i često zovemo nešto ljubavlju, a da to nema nikakve veze s njom!

 

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 23. do 30. septembra

 

Kako vidimo, problem braka je višeslojan i njemu se u indijskoj astrologiji pristupa ozbiljno, odnosno savetima se pokušavaju osvetliti obrasci koji nas čine sposobnijima za život, a onda i za emocionalni odnos.

 

U ovom slučaju Viktoriju je karma ili nesvesno teralo da shvati kako ona ustvari nije ni bila u odnosu, kako je ovaj partner ustvari bio samo obrambeni sistem kako bi se zaštitila da uopšte ne doživi ljubav. Teško je katkad objasniti kako natalna karta u kojoj se vidi karma ne sprečava ljubav već su neuspešne ljubavi ustvari beg od doživljaja ljubavi.

makonda-tracker