Nikome strartna pozicija nije ista

Šta se krije u prošlim karmama: Koji je vaš kamen spoticanja na putu ka pravoj ljubavi?

0
Često mislimo da mnogo toga znamo o ljubavi, ali nakon nekoliko meseci ili godina veze, shvatimo da to nije tako. Sve zavisi od toga koliko ćemo istražiti šta stoji iza i koliko želimo da vidimo stvarnost naše veze...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hiljadama godina Indija se služila astrologijom jyotish i kompatibilnošću, gde je sagledavala koliko je neki brak moguć ili nije, te se na tim temeljima gradila stabilnost odnosa. Svi mislimo da svi startujemo s iste pozicije, ali iskustva nam govore da to nije tako.

 

Na primer, i bogati i siromašni imaju probleme, bez obzira koliko mislili da novac ima veze s kvalitetom odnosa. Natalna karta otkriva šta skrivamo u prošlim karmama i šta smo činili te smo sada u nekim razdobljima zakinuti za ljubav.

 

Srećan rođendan vazdušnom znaku izraženog intelekta i pronicljivog uma!

 

Kada uporedimo kartu partnera, vidimo da iako možda mi imamo dobru kartu, naš je partner nema, i kada kaže da odlazi od nas mislimo da nismo dovoljno dobri i da je on pronašao sreću... Međutim, natalna karta nam pokazuje sasvim suprotnu sliku, a ta je da ta osoba nije ni mogla voleti, pa tako ni u novoj vezi neće moći dati ljubav.

 

Zbog toga, ako želimo da saznamo nešto više o našem ljubavnom životu, teško da ćemo to uspeti ako stručno ne sagledamo problem koji nam se ponavlja i šta je nužno učiniti kako bi se to promenilo.

 

makonda-tracker