Mesečev horoskop

Magija lunarne eklipse do februara 2017. godine: Sudbina u periodu pomračenja Meseca u Ribama

1
Ako ste u protekle tri večeri (počevši od petka) uputili pogled prema noćnom nebu, mogli ste da vidite Mesec u svom punom sjaju, ali ipak prekriven nekom specifičnom, svetlucavom koprenom...

 

Mesečev horoskop za vaš znak

 

foto: Profimedia

Ovnovi - bavićete se razotkrivanjem tuđih, ali i sakrivanjem svojih tajni. Čuvajte se na radnom mestu, neko se bavi nameštaljkama. Iako to možda ne primjećujete, imate podršku partnera.

 

Bikovi - treba da preispitate svoje želje, planove i ciljeve, pa dobro da razmislite kojim putem želite da krenete. Razočaraćete se u neke prijatelje ili će izostati podrška važnih ljudi. Partner želi svađu, nemojte mu ispuniti tu želju.

 

Blizanci - zauzećete čvrst stav prema nadolazećim promenama u životu, razmišljate nezavisno od drugih, spremni ste da se menjate i fizički i duhovno. Nemojte pasti u depresiju, ovo je period za rad na sebi i spoznaju dubljih nivoa sopstvene ličnosti.

 

Rakovi - sledi otvaranje ka okolini, reorganizacija i promene posla u okviru postojeće delatnosti.

 

Lavovi - imaćete neplanirane troškove, ali i odličnu priliku da bolje isplaniraju svoj mesečni i godišnji budžet.

 

Device - vi ste već navikli na razne pritiske, opoziciona eklipsa neće vam doneti ništa posebno, sem boljeg pogleda na "suprotnu stranu", bio to emotivni ili poslovni partner. Pazite sa kim otpočinjete poslovnu saradnju.

 

Veliki horoskop do kraja 2016: Ko će stati pred matičara, a koga očekuje nova ljubav?

 

Vage - uživaćete u blagodatima Venere, koja je egzaltacioni vladar ove eklipse. Emotivna zanesenost, pojačana erotičnost, Vage će se fokusirati samo na emotivni plan, ali će ih neplaćeni račun, kašnjenje sa ratom kredita ili neki drugi neizmiren dug vratiti u realnost.

 

Škorpije - eklipsa od vas traži promene u načinu uživanja. Krajnje je vreme da unesete malo svežine u monotonost emotivnog života, koja vas prati već neko vreme. Emotivne veze na "staklenim nogama" pucaju, dolaze vam novi ljudi u život. Moguća je i prinova u porodici.

 

Strelčevi - morate napraviti neke nužne promene u vašem odnosu sa porodicom, rodbinom, komšijama i bliskim prijateljima. Krajnje je vreme da i njihove savete uzmete u obzir i da počnete da vršite promene na sebi.

 

Jarčevi - vi ćete se baviti papirologijom i pitanjima nekretnine, menjaćete mesto boravka ili vršiti renoviranje. Razdor u porodici, pojačana napetost, posebno kod muških članova porodice. Pazite na vaš krvni pritisak.

 

Vodolije - biće vam potrebna pažnja i podrška drugih ljudi, finansije dospevaju u prvi plan. Krajem septembra očekujte prve nagoveštaje vezane za promene na poslovnom planu.

 

Ribe - vreme je za povlačenje! Reorganizacija i okrepljenje u izolaciji. Razmišljaćete o bitnim temama, pokušaćete pronaći odgovore na pitanja koja možda uopšte nemaju odgovore. Finansije će i dalje da trpe, ali vi ste spremni da se pomerite iz , "mrtve" tačke.

makonda-tracker