Simbol novog doba

Iskoristite period punog Meseca: Super način kako da postignete sve što želite na pragu bogatog desetogodišnjeg ciklusa

0
Mesec tradicionalno predstavlja ženski aspekt koji je u vezi s plodnošću, oplodnjom, rastom i razvojem. Kako pun Mesec uvek obasja i delove skrivenog, nesvesnog, tako je za vreme punog Meseca lakše izraziti potisnute emocije s nivoa nesvesnog...

 

Desetogodišnji ciklus

 

foto: Profimedia

S ovim punim Mesecom ulazimo u desetogodišnji ciklus u kojem će nam novo razumevanje načina na koji doživljavamo odnose (spram sebe, drugih i spram celokupnog univerzuma) biti preko potrebno, kako bismo u novoj paradigmi postigli one ciljeve zbog kojih smo i došli na planetu.

 

Obred

 

Licem se okrenite prema istoku, smeru novog početka, i neka je Rafael s vama. Ispred sebe, u obliku jednostranog trougla, složite devet lučica, tako da na svaki vrh trougla stavite po tri. Obred se temelji na poštovanju triju temeljnih aspekata osobnosti, a to su: unutrašnje dete, unutrašnja žena i unutrašnji muškarac.

 

Bez oklevanja i čekanja: Hrabro napred, Sunce i Uran obećavaju!

 

Budite svesni svog tela od stopala do temena. Ako je moguće, budite bosi, i u laganoj odeći od prirodnih materijala. Sebe i mesto na kojem vršite obred proglasite svetim. Paleći prvu lučicu na vrhu trougla, izgovorite:

Svesno podupirem i ljubim dete u sebi. Verna sam detetu u sebi."

Paleći drugu lučicu na donjem desnom vrhu trougla, izgovorite:

 

Svesno podupirem i ljubim ženu u sebi. Verna sam ženi u sebi."

 

Paleći treću lučicu na donjem levom vrhu trougla, izgovorite:

 

Svesno podupirem i ljubim muškarca u sebi. Verna sam muškarcu u sebi."

 

Taj postupak ponovite još dva puta, tako da upalite svih devet lučica.  Meditacija uz svetlost koju ste upalili neka je samo vaša.

( Tekst: Dipl. defektologinja, andragoginja Jelena Takač )
makonda-tracker