U skladu sa horoskopskim znakom

Ubacite novčić u astro fontanu želja: Ovako vi volite, a ovako ćete ojačati ljubav!

0
Svaki put kad ubacimo novčić u fontanu želja, i ne znajući ponavljamo ovaj drevni običaj. U katoličkom obredu krštenja voda čisti od izvornoga greha, nekoliko kapi svete vode donosi blagoslov, a misno vino simbolična je krv spasitelja obnavljajućih moći.

 

RAK, ŠKORPIJA I RIBE

 

foto: Profimedia

Okeani i mora

 

Pripadate porodici vodenih znakova, što znači da je emotivna energija temelj vašeg bića. Svet doživljavate srcem, ono je vaš vodič, vaš oslonac, vaša uteha.

 

Ne bojite se zaroniti u tajnovite dubine najrazličitijih emotivnih iskustava i dopustiti da vas prožmu do srži. Znate da možete preboleti najdublje boli. Hrabro vladate okeanima osećanja koji za vas čuvaju najlepše bisere ljubavi, dubokog razumevanja i saosećanja.

 

Šta nam donosi Merkur u Lavu do 18. jula 2016. godine: Ako ste jedan od OVAKVIH, ljubav vam se smeši

 

Uvek ste u potrazi za emotivnom sigurnošću. Vrlo ste kreativni jer je izvor iz kojeg crpite nadahnuće beskrajan okean osećanja. U ljubavi se dajete potpuno, a kad pronađete srodnu dušu, verni ste do večnosti.

 

Pročišćavanje srca

 

Naglašena osećajna energija nestabilan je teren pod vašim nogama. Ponekad osećanja mogu biti prejaka, pa umesto brižnosti i potpore postaju teret i vama i drugima. Možete se izgubiti u želji da se stopite s partnerom. U potrebi da zaštitite one koje volite počinjete ih kontrolisati.

 

Kad vam pruže otpor, postajete ljubomorni. Premda uspešno plivate u osećajnim vodama, događa se da naglo menjate raspoloženja pa vas mogu doživeti preosetljivim i hirovitim. Najlakše ćete pročistiti srce ako pustite da reke suza odnesu sve tuge. Ljubav je u vama beskrajna, neka bude i bezuslovna.

makonda-tracker