U skladu sa horoskopskim znakom

Ubacite novčić u astro fontanu želja: Ovako vi volite, a ovako ćete ojačati ljubav!

0
Svaki put kad ubacimo novčić u fontanu želja, i ne znajući ponavljamo ovaj drevni običaj. U katoličkom obredu krštenja voda čisti od izvornoga greha, nekoliko kapi svete vode donosi blagoslov, a misno vino simbolična je krv spasitelja obnavljajućih moći.

 

BLIZANCI, VAGA I VODOLIJA

 

foto: Profimedia

Talasi na pučini

 

Vaša su osećanja poput talasa na pučini. Neprestano ih raspiruju vetrovi vaših nemirnih misli. Ponekad su osećanja tek blago mreškanje površine, ponekad su silovite oluje velikih talasa. Kakvi god bili, ti će talasi uvek ostati na površini. Ako baš ne morate, nećete zaranjati u dubine osećajnih iskustava jer slutite da se u njima kriju nepoznate opasnosti.

 

Da li retrogradni ciklus ovih 5 planeta treba da vas plaši ili ne?

 

Zanimaju vas raznolike i istančane ljudske emocije, rado analizirate svoja i tuđa osećanja, uvek imate dobar savet. Ipak, retko kad će vaše znanje poteći iz dubokog ličnog iskustva. To ne znači da niste sposobni za duboka osećanja. Pre bi se moglo reći da ste vrlo osetljivi i dobro se čuvate situacija koje mogu naneti bol.

 

Pročišćavanje uma

 

Čak i kad na površini besne oluje, u dubinama mora vlada mir. Hrabro zaronite u dubine osećanja, dopustite da obnavljajuće vode prodru u vaše srce. Ono poznaje tajne ljubavi i zna odgovore koje tražite van sebe.

 

Pronađite mir u meditaciji kako biste pročistili um, isprali površnost, intelektualnu nadmenost, naslage suvišnog znanja i hladnih ideja. Obnavljajuće vode izviru iz mudrosti srca, iz ličnih iskustava. Ono će nadahnuti toplo razumevanje bez predrasuda, bez intelektualnih štitova, bez površnih odgovora.

 

makonda-tracker