da li ste znali?

DECENIJAMA SU ZAJEDNO, A MALO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je lepa Maja, supruga Željka Samardžića (FOTO)

1

Iako se ona jako retko pojavljuje u javnosti, Željko Samardžić i njegova Maja iznenadili su javnost najnovijim pojavljivanjem!

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularni pevač Željko Samardžić nakon tri meseca napustio je Crnu Goru, gde je boravio sa suprugom Majom, koju jako retko možemo videti u javnosti.

 

"Ja sam se upravo spakovao, sa svojom suprugom Majom krećem za Beograd posle tri meseca na moru. Uželeli smo se prijatelja", rekao je Željko.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Premijera

 

Pevač je istakao da se pridržavao svih propisanih mera usled virusa korona, pa otkrio kako mu je bilo na odmoru:

 

"Na moru je bilo divno, malo je bilo kiše, danas je sunčano... Ja sam zaljubljenik u more, volim da pecam, da se družim sa ribarima, nije isključeno da se opet vratim u Kotor jer je sezona ribolova. Mnogo sam se uželeo Beograda, jedva čekam", ispričao je on u "Premijeri".

 

Sa suprugom je već decenijama u srećnom braku, ali priznao je svojevremeno da ništa nije bilo savršeno, mada su uspeli da opstanu:

 

"Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju, od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina", rekao je jednom prilikom za Story pevač.

 

 

makonda-tracker